Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

trzymam kciuki żeby wszystko poszło gładko a Malutka może po prostu będzie drobniutka i dlatego waga niezbyt wysoka,ale też nie jakoś specjalnie niska............dawaj tu zaraz znać jak coś zacznie się dziać
............nie odchodź od nas
)
doczytam choć kilka ostatnich stron jak znajdę chwilę wieczorem. W czwartek wróciliśmy z Tunezji, trochę się oderwaliśmy od codzienności :-) a tak poza tym to zaczynam rozglądać się za nową pracą, bo dostałam wypowiedzenie.. pocztą! mój szef okazał się niestety dupkiem i nawet w oczy nie powiedział mi, że dziękuje za współpracę po kilku latach.. no ale cóż, podałam go do sądu :-) bo po pierwsze zwolnił mnie w trakcie urlopu rodzicielskiego, a po drugie nie podał przyczyny zwolnienia (miałam umowę na czas nieokreślony) i tak teraz czekam jak na szpilkach na odpowiedź z sądu..