• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Marto- imienniczko moja! GRATULACJE!!!!! Superancko! Robisz betkę? czy na razie na luzie?
Co do leków podtrzymujących to moj ginek powiedział,aby sprawdzić progesteron na samym pcozatku ciąży..jak jest ok to NICZYM SIĘ NIE FASZEROWAĆ (nawet tych wspomagaczy z reklamy nie brać-im mniej chemii tym lepiej..tylko folik łykać)

Zaskoczyłyście mnie bo ja niczego nieświadoma w ogóle o tym nie pomyślałam. Nie mam nic co by można było wziąć. Czy poziom progesteronu zaleca się zbadać każdej ciężarnej czy tylko ,,po przejściach"? I czy teraz obojętnie jakiego dnia mogę zrobic wynik?

Marta ogromne gratulacje :-)))))))))))))))))))

dziewczyny Bocian wytrzezwial :-)))

Marta nie wiem dokladnie, ale ja nie mialam poronien i nie badali progesteronu z tego wnioskuje, ze po "przejsciach". Choc przypuszczam, za jak pojdziesz do ginka poprosisz to da zlecenie na badanie ;-)

Martoocha ja tez jestem zdania, ze im mniej chemii tym lepiej ale... gdzie teraz nie masz chemii?? wszedzie i we wszystkim co jemy czy pijemy... cokolwiek nie dotkniesz az trzeszczy od ulepszaczy!!!

Ja bym brala luteine skoro zaszkodzic niezaszkodzi to niczym nie ryzykuje.

Spytaj się gin.. o ile sie nie myle to progesteron jest odpowiedzialny za przyrost ciałka żółtego które jest źródłem energii dla maluszka na samym początku..Na prawdę nie znam się na tym za dobrze..najlepiej jest zaufać swojemu ginkowi i tyle:sorry2:.

hej!!
Asaiczek no ja też mam to w zamiarze - ogarnąć się!!!:laugh2:

na temat progesteronu nie wiem nic:zawstydzona/y:
ale MartOocha ma rację - nalezy zaufać gin. - w końcu lekarz i z reguły wie więcej niż my!

miłego dnia wszystkim życzę!

reklama
Witaj Fifka, nie ma sprawy, ja na tamten temat tez wpadlam z ciekawosci, bo mi sie wyswietlil jako nowosc :) generalnie przesiaduje tutaj i na cpp i na kilku innych heheheheheh:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry