• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Asaiczko ja sie tez niestety nie znam na laparo :-(
Martocha trzymam kcuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ani@k piękne rymy hehehhe w Twoim enpr:-)

MARTA-I super wieści:laugh2:

U mnie mega denny miesiac, jednej z koleżanek ode mnie z biura umarł mąż:-(druga w bardzo ciężkim stanie walczy o zycie w szpitalu:-( siostrzyczka moja (31 tydz ciąży )dostała skurczy ale udało sie zapanowac nad nimi ufff a na dodatek moja mama straciła prace dziś a u mnie tez nie jest zaciekawie:-(musiałam sie wyzalić sorki:-(
Zapomniałam dziś zmierzyć temke:baffled:

heeej..

Asaiczek ja też nie wiem o co kamman..
MartOoś zaraz lecę na Twój wykres.. aaa!!! i zdjęcie wklej!!!! testu oczywiscie:tak:
Kaso to Przerwa-Tetmajer - uwielbiam Go od czasów liceum.. mi osobiście rymy zdarzają się baaardzo rzadko ;-)

MartOośka byłam na Twoim wykresie i wiesz co??? trzymam kciuki aby jutro temp. podrosła&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki :-)

ja dzis mam WOOOOLNEEE i jutro tez :-)))))) ale nie tak do konca, ide popracowac u znajomego, bo ma straszne zaleglosci po tym jak mu samochod odmowil posluszenstwa na kilka dni ;-)

Martoos trzymam kciukasy, choc nie powiem, mnie to pachnie @-powo ;-( obym sie mylila

Asaiczek niestety w tym temacie tez Ci nie pomoge, poradz sie lekarza niech podejmie decyzje... jesli uzna ze lepiej usunac, to usun.

cześć dziewczyny, wpadłam się przywitać w ten piękny poranek :) ja dzisiaj popołudniowa zmiana ale weekend wolny i jutro z mężem na dzień matki jedziemy do rodzinnych domków. Już się nie mogę doczekać kiedy będę mogła spokojnie pogadać z mamuśką o tym wszystkim :)

Witam dziewczynki! Wreszcie piatek:tak:

Kaso przykro mi, rozumiem cie doskonale bo tez od ponad miesiaca przezywam okres gowniany mowiac obrazowo...i choc przychodza chwile zalamania nie nalezy sie poddawac.

Martoocha widzialam wykres...a tak dobrze zarlo...

Marta-l milych emocji!!! :happy2:

Myszka sie dorwala do roboty i teraz trudno ja zlapac:happy2:ale ciesze sie, ze sie wszystko pomalu uklada.

Ani@k ladnie rosnie:tak:

czekam na wieści od Marty a tu cisza ... aż mnie kciuki bolą od trzymania :)

to ja się swoim testem pochwalę ;)

SAM_0501.jpg

reklama
Marta-I oba nasza MartOośka nie wqrzyła się dziś na temp. na wykresie widac ze 'nieco' spadła.. ale jutro wszystko się zdarzyć może.. i też jestem ciekawa czy testowała dziś.. a Twój teścik 'oblukany' oby takich więcej u nas było :tak:
Gatto nie skomentuję Twego 'nowego' wyresu.. :-(
a jak jest 'qrwa' po włosku???
Myszka uwielbiam Twoje podejście do sprawy ;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry