• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
sper!!!!!!! gratulacje Madziorek!!!!!!!!!!!!! witaj Franiu!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Jakie to niesamowite!!!!!!!! dopiero dziewczyny testy robiły... ależ ten czas biegnie jak szalony :happy2:

reklama
Madziorrek gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Martoocha to działajcie!!!! Ja też uważam, że cc jest ok, ale jakoś będę się bała drugiego a na pewno będzie.....

A ja dziś powtórzyłam bete, wynik: 5000 :D

Franuś, rosnij zdrowo!!!! Serdeczne gratulacje mamusiuuuuuuuu!:*

Michalinka piekna beta!

Dziewczyny ja zaczelam krwawic i jestem w szpitalu...;(

pietrucha, jak to? moze krwiak pekl? z dzieckiem wszystko ok? ty bierzesz heparyne/acard? trzymam kciuki!

Madziorrku - gratuluje z calego serca! Franiu witaj na świecie!

rurka ciesze sie ze powoli odnajdujesz wewnetrzny spokoj! <tulam>

Madziorku gratulacje. Ach ten Franek, nie dał się wygonić, trzeba było go siłą wyjmować. Wiadomo - facet , wygodnicki. Wracajcie szybko do domku.

Pietrusia, żeby to nie było nic groźnego. Daj znać, bo my tu denerwujemy się z Tobą. Trzymajcie się z dzidzią dzielnie.

Ja na antybiotyku :-(, trzeci tydzień ciągnie się infekcja i jest coraz gorzej.

reklama
Anncka - juz Ci będą wywolywac???:szok: no to chyba urodzisz wczesniej niz ja...:tak:

Rurka - i bardzo dobrze, ze tak podchodzisz do tego wszystkiego... ale najwazniejsza jest nadzieja, ze wszystko bedzie dobrze... i tego sie trzymaj...

Madziorek - GRATULUJE dzielna kobietko:-D ale Franko duzy:-D superaśnie:-)

Michalina - super ze beta tak pieknie przyrasta :-D Nic tylko sie cieszyc:tak:

Pietrucha - Jejku... Daj znac co sie stalo i czy z dzidzią wszystko w porzadku? Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze... Trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&

A ja...hmmm... zdaje sie, ze w tym tygodniu dalej nic... bylam na wizycie, lekarz zbadal i stwierdzil, ze moja szyjka jeszcze wogóle nie gotowa :-( (dlatego twierdze, ze Anncka raczej urodzi wczesniej niz ja) wykonal masaż szyjki i powiedzial, zebym sie umowila na nastepny tydzien... Jak zapytalam, czy mysli, ze dotrwam do nastepnego tygodnia odpowiedzial, ze na 100% pewien nie jest, ale bardzo mozliwe... tak ze wizyta w nastepny czwartek...
Niby po masazu szyjki, w ciazy z Mikolajem trzy dni pozniej odeszly mi wody, po czym zaczely sie skurcze, wiec... zobaczymy... kto wie???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry