Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć !! Wątek poleciła mi jedna z dziewczyn. Poroniłam w 9-10 tyg. Bardzo mocno to przeżyłam. Minęły 2 miesiące i nadal ciężko. Dopiero co dostałam pierwszą @... No i jeszcze nie teraz chcę jeszcze trochę odczekać ale niebawem chciałabym z mężem starać się kolejny raz. Tyle że się boję i jednocześnie tak bardzo chcę, że chyba zwariujęBędę się odzywała. Każda z nas jest anonimowa, ale dobrze że jesteście. Nikt nie zrozumie tak jak ktoś kto również przez to przeszedł. Pozdrawiam.
witajce dziewczyny mam na imię Magda mam28l i 2 tygodnie temu straciliśmy nasze pierwsze dzieciątko w 9tc ..... dzidzi przestało bić serduszko.... tabletka na wywołanie poronienia potem zabieg......
Jest mi momantami strasznie źle jeszcze ale czuję się juz o niebo silniejsza. Wasz wątek jest dość rozbudowany ai nie udało mi się go całego prześledzić ale widzę tu wiele silnych kobietek ktore uparcie walczyły i widzę że się udało , dzięki temu tli si,ę we mmnie nadzieja ze i nam sie uda.....chce i boje sie jednocześnie.
Powiedzcie mi proszę ile po zabiegi wróciły wam cykle do normy?

aerobik dla ciężarówek? Wow :-) ja bym chyba padła ze zmęczenia hehe;-)