galwaygirl ale rośnie Twój mały mężczyzna

super,powodzenia z butlą............a ja nie wiem kiedy wrócę do pracy,właśnie dziś miałam tel z urzędu i mają kontaktować się z moim lekarzem bo tutaj lekarz nie wystawia zwolnienia dopiero jak ktoś dłużej niż miesiąc jest nie dyspozycyjny to zaczynają się interesować,no i martwię się bo lekarz nie powiedział mi wprost,że nie mogę pracować ale ja sama nie jestem w stanie przez ciągłe zmęczenie,mdłości i boję się,że przez zmęczenie przez pracę coś się może stać więc nie wyobrażam sobie być na wysokich obrotach 8 godzin.....ostatnio po pół godzinnym spacerze musiałam się położyć spać bo się trzęsłam ze zmęczenia jakbym maraton przebiegła......no zobaczymy jak to będzie... czy mi przedłużą zwolnienie....
lux ja też uważam,że powinnaś troszkę odpuścić,sex owszem jak najwięcej ale myśli zajmij czymś innym,wiem,że to bardzo trudne jeśli nie niemożliwe ale na Naszym forum też są Dziewczyny,które nieco odpuściły i zostały zaskoczone dwoma kreskami

trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&
pietrucha cosik się nie odzywasz,zaczynam się martwić...pewnie wszystko ok ale daj jakiś znak,że macie się dobrze
Dziewczyny myślicie,że farbowanie włosów jest bardzo szkodliwe w ciąży,ja nigdy nie farbowałam w czasie ciąży ale teraz mam już taki odrost,że wyglądam co najmniej śmiesznie

może jakieś ziołowe farby?
Ja wiem,że wiele kobiet w ciązy normalnie farbuje i się niczym nie martwią i jest ok ale ja gdzieś kiedyś wyczytałam,że to szkodliwe no bo mega dawka chemi,opary itd. no nie wiem??