Colly bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko dobrze i Twój dzidziuś dobrze się czuję

, Pewnie masz przepisaną luteinę pod język prawda? Ja kiedyś też ją brałam na wywołanie @ i wiem, ze jest koszmarna w smaku. W ciąży brałam luteinę dopochwową.
Ania bardzo dobrze, ze lepiej już z przeziębieniem, bo zawsze lepiej to dla Ciebie i dzidzi;-). A co do prenatalnych to nie martw się, bo musi być dobrze. Nie ma innego wyjścia. Trzymam mocno kciuki za badania i koniecznie daj znać co i jak &&&&&&&&&&&&:-)
Chciejka masz rację, my niestety nic nie zmienimy. Pozostaje nam tylko modlitwa za Julianka i Jego rodziców. Julek jest w niebie wśród naszych aniołków, jest mu tam dobrze.
Pietrusiu Kochana modlimy sie za Ciebie i całą Twoją rodzinę o siły i wytrwałość w tych cholernie trudnych dla Was chwilach. Pamiętaj, że zawsze jesteśmy z Tobą myślami i wspieramy Cię naszą modlitwą.
Kwiatuszek trzymam kciuki za kolejne egzaminy no i za owocne starania w wielkanoc
Joawa trzymam kciuki za udaną wizytę u gina i pomyślne informacje&&&&&&&
Ania Kropla nie zamartwiaj się na zapas, bardzo często plamienie jest wynikiem implantacji i tego się trzymajmy. Jeśli masz możliwość pójścia do lekarza to nawet się nie zastanawiaj. Trzymam kciuki za Ciebie i dzidziusia :-)Głowa do góry ... będzie dobrze
Pozdrawiam wszystkie pozostałe dziewczyny a za starające sie trzymam mocno kciuki.
Ja póki co jestem po wizycie i tak, jak pisałam wcześniej gin pobrała mi wymaz z szyjki i pochwy do badań, wyniki będą pod koniec tygodnia.Wymaz miałam pobierany w 9 dc i po wizycie miałam baaardzo obfity śluz z krwią. Podejrzewam, ze to przez usg i ten wymaz ale muszę powiedzieć o nim mojej pani doktor. Zauważyłam go tylko 2 razy przy obserwacji śluzu. Gdybym sie nie obserwowała to pewnie bym go nawet nie zauważyła. Czekam na płodny śluz i jak tylko się pojawi to mam zgłosić sie do gina na usg. Dziś mam 14 dc więc lada chwila może się pojawić. Niby możemy sie już starać bo wszystko ładnie się zagoiło i doszło do siebie jednak zdecydowaliśmy z mężem, ze poczekamy na wyniki wymazu. Wtedy spokojnie będziemy mogli zacząć starania. Jednak psychicznie mam baardzo duże obawy i strach że jak uda nam sie i zajdę w koleją ciążę to sytuacja może się powtórzyć. Pewnie nie tylko ja tak mam, ale każda z Was też.