Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Czyli norma jak na początek.
Adam mi coś dzisiaj przebąkiwał, że może by tak...
Adam mi coś dzisiaj przebąkiwał, że może by tak...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale super wiesci :-)))))))))))))))))))))))))
to teraz nastepny cykl z droznym jajowodem ojjj beda II krechy jak nic po takim stresie![]()

nigdy nic niewiadomo
no ale co ja poradze, ze mi ta zelatyna smakuje...
no to na co czekac wypilam kawke w pracy i pojechalam do domku (polozylam sie na chwile i tak przespalam 3,5 godziny)
jutro mam wolne tez, na zyczenie, bo znow ten idiotyczny urzad... nie wyslali mi poczty z terminem wizyty ( a nie mam przeciez ich numeru nadanego... bo o to walcze z baranami) a narzucili mi kare 10% tego co mi naliczyli
10% z 0 to jak nic wychodzi cale 0
ale nie dla nich... u nich to 37,40
kolejny absurd 
haribo sa dobre, ale w roztropnych ilosciach
Beh, nie wiem co zrobi moj jajnik, tudziez jajowod, czy zolnierzyk. Juz zgluplam od tego. Wczoraj mnie molestowal lewy czyli z niedroznym, ale za chwile mu wtorowal prawy
i tu masz babo placek
Owulka w kazdym razie byla, bo ja czulam i tempka pokazala. Reszta w rekach Niebieskiego, niech sie dzieje wola nieba! Amen
bałam się cholernie, bo wszędzie czytałam że robienie chleba jest bardzo trudne i że nie wychodzi i że zakwas trzeba mieć itd... a przepis był tak prosty, że podchodziłam do tematu "to nie ma prawa się udać" a jednak - chleb zjedzony w całości chwilę po upieczeniu do ostatniego okruszka !!! Czasami warto zaryzykować :-)
kiedy to poród jest dla niej trudniejszy, bo dziecko niejako ma "pod górkę" bo musi zostać wypchnięte. Niestety żadna z moich koleżanek nie rodziła w innej pozycji niż ta klasyczna na plecach
.