• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej
a juz chialam pisac gdzie martoocha....
moja siostra wczoraj urodzila:-),bardzo sie ciesze ale byc moze ja bym tez wczoraj albo w poprzednich urodzila mojego Aniolka.:-(Tak mi troche smutno.Ale pozatym probuje sie jakos trzymac.A maly duzy klocek bo widzialam na zdjeciach i wazyl 3900kg i 56cm dlugi.Ale jestem dumna ciotka drugiego siostrzenca.
U nas ladna pogoda i akurat zesmy przyjechali z odrogu od mojej ciotki,taki ladny sloneczny dzien,wiec zesmy zagrilowali i spedzili milo dzien.:-)
Dziewczyny milej niedzieli zycze jeszcze

hej
a juz chialam pisac gdzie martoocha....
moja siostra wczoraj urodzila:-),bardzo sie ciesze ale byc moze ja bym tez wczoraj albo w poprzednich urodzila mojego Aniolka.:-(Tak mi troche smutno.Ale pozatym probuje sie jakos trzymac.A maly duzy klocek bo widzialam na zdjeciach i wazyl 3900kg i 56cm dlugi.Ale jestem dumna ciotka drugiego siostrzenca.
U nas ladna pogoda i akurat zesmy przyjechali z odrogu od mojej ciotki,taki ladny sloneczny dzien,wiec zesmy zagrilowali i spedzili milo dzien.:-)
Dziewczyny milej niedzieli zycze jeszcze

Gratuluje zostania ciocią po raz kolejny:-) Na pewno jest Ci cięzko, nawet nie chce sobie tego wyobrażać, tulkam Cię. Wiem tylko, ze i Ty szczęśliwie urodzisz swojego maluszka:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Danutaski pyszny chlebek! Akurat piekł sie jak przyszli znajomi na mecz siatkówki. Zjedlismy go od razu, nawet nie miał szansy ostygnąć:-) Jutro zrobię następny i bedzie gotowy na kanapki:-) Chciałabym popróbować również innych przepisów.
Witaj Martoocha własnie wczoraj zastanwiałam sie gdzie Ty się podziewasz:-)

lopop już czekam miesiąc :szok: a teraz do piątku jak na szpilkach będę, bo chce się dowiedzieć czy jest wszystko dobrze :shocked2: boje się tego no i nie wiem jak @ będzie po poronieniu :szok: bo u mnie to nic nie wiadomo czy w ogóle będzie

lopop już czekam miesiąc :szok: a teraz do piątku jak na szpilkach będę, bo chce się dowiedzieć czy jest wszystko dobrze :shocked2: boje się tego no i nie wiem jak @ będzie po poronieniu :szok: bo u mnie to nic nie wiadomo czy w ogóle będzie

wiem że to czekanie zabija

no ale cóż ... wszędzie to czekanie
będzie dobrze, mam nadzieję ze da ci zielone światło i ruszysz ze starankami
uciekam bo komp mi muli i mnie drażni strasznie
dobrej nocy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry