Bafinka
Fanka BB :)
hej kochane super wieści widzę że wszystkie dzieciaczki dzielnie rosną
teraz czekam na listę brzuszkowych córeczek i synków
moim marzeniem zawsze było nieć córkę ale punkt widzenia zmienia się z punktem patrzenia.... teraz myślę żeby zajśc i dzidzia zdrowa była.. jakie to życie jest porąbane... ach..
a ja nadal w dołku
w niedziele odstawiłam leki a @ nadal nie ma.. pierwszy dc miałam 18.01!!!!! to jakiś koszmar... pewnie skończy sie kolejną wizytą u gina.. czekam do niedzieli i dzwonie...
a ja nadal w dołku
. Ja już dawno byłabym u lekarza i wywoływała @, bo przecież ile można czekać. A teraz to się tym bardziej wszystko wydłuża w czasie. Chyba, że @ nie masz, bo masz małego "lokatora" w brzusiu, a lekarz Tego nie zauważył. Ten scenariusz jest jak najbardziej prawdopodobny i tego Ci życzę:-)
. Masakra jakaś. Żeby było jeszcze lepiej to jutro mam wolne w pracy:-). No i zamiast odpoczywać to od rana jadę do swojej gin, potem do laboratorium porobić badania progesteron i estradiol po owulacji no i na 10,30 znów .... dentysta:-(. Udany dzień przede mną. Po południu obiecałam wjechać do brata i posprzątać mu mieszkanie bo biedak nawet nie ma kiedy. Wiecie jak to jest z kawalerem, który w pracy jest 10 godz i kolejne 6 pracuje w domu. Ehh bo ja zawsze muszę być taka głupia i wszystkim pomagać...