• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czesc dziewczynki :-)

tempka bez zmian, mdlosci tez choc sa chwile kiedy ich nie mam... jak zaciazylam i to jest przyczyna mdlosci to sobie wykrakalam:laugh2:... a jak sobie wykrakalam to bede teraz Wam krakac ;-) chcialyscie latac za raczki to zyganko tez mozemy grupowe urzadzic :-D

Zapominajka slonce wez pod uwage, ze sa rozne czulosci testow... jak moj M kupowal (fakt w polowie 4 miesiaca :-D) to babka w aptece powiedziala mu, ze tak do tygodnia po spodziewanej @ moga wychodzic bledne... trzymam kciukasy za nieprzyjscie @piszona &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jak tam dziewczynki dzisiaj sie miewamy?? wstawac spiochy :-D

Ostatnia edycja:
reklama
heloł!!!

No ja mecze mogę oglądać, choć zawsze na drugi dzień mam 'zdarte gardło';-) Nasi się wczoraj ładnie pokazali.. szczególnie Błaszczykowski (mój ulubieniec) Wasilewski, Perkiz i (ach te polskie nazwiska) Boenisch..

a wogole to sie przeziębiłam:-( wczoraj jakiś sluzik mi sie pojawił... po meczu poległam.. i usnęłam jak dziecko..

Myszka kochana!!!!! Zyczę mdłości nasilających się;-) takich extra ciążowych:tak: no i myślę że test u Ciebie to formalność.. jeżeli poczekasz z 'sikaniem' jeszcze 4 dni - to test wogóle nie będzie potrzebny!!!!! ale ciążę u ciebie widać 'golym okiem' a te Twoje korzonki - to nie korzonki:-)
Zapominajka Marta i Myszka mają rację - a ja od siebie powiem, że jezeli @ ma 'przyjść' w piątek - to test w piątek będzie wyraźniejszy (znaczy kreski na tescie) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto ja mysle i wierzę ze wygarmy z czechami!!!! Biało-czerwoni gorą!!!!!

hmmm.. w sumie to nie wiem.. jak to z mdłosciami jest.. :zawstydzona/y: a (.)(.) bolą/ciągna??? otoczka jest bardziej brązowa niż dotychczas??? wiem, że się na to tak na codzień nie zwraca uwagi.. ale obejrzyj swoje (.)(.)..

<jupi>

(.)(.) nic tam nie widze roznicy, nic ich nie czuje, za to brzuch mnie ciagnie jak na @ albo podobnie... w sumie to ja juz sama nie wiem co czuje :-D ale od wczoraj latam z podpaska ;-) to jestem gotowa na atak :-D

hehe atak.. kochana zadnego ataku nie będzie :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mnie z kolei boli jak na owu.. w.t.f??? tak wczesnie to chyba nie możliwe..:confused:

Dzień dobry!!!

Klientka przełożyła spotkanie, więc od rana wam tu pomęczę:-D

Zapominajka z tym teścikiem to jeszcze nie jest przesądzone. Ja robiłam w niedzielę i był negatywny a @ powinnam dostać we wtorek. W środę były już dwie piękne krechy :) więc trzymam kciuku żeby ta wredna @ nie przyszła jednak. A jeśli się pojawi to powodzenia w starankach

Ale my się nie staraliśmy w tym miesiącu, właściwie.
No i już okresowo się czuję, więc raczej nic z tego.

A że testy różne są to wiem, sama w pierwszej ciąży przerobiłam;-)

Ale w obu wypadkach na ok tydzień przed okresem wiedziałam, że coś się szykuje. A teraz nie.

reklama
heh tylko ze przez to przeziębienie jakaś taka ospaaała jestem..:zawstydzona/y:

Zapominajka
ale wogóle staranek nie było??? no i chyba wiesz że każda ciąża jest inna więc, nigdy nie wiadomo;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry