myszka2829
Fanka BB :)
Czesc dziewczynki :-)
tempka bez zmian, mdlosci tez choc sa chwile kiedy ich nie mam... jak zaciazylam i to jest przyczyna mdlosci to sobie wykrakalam
... a jak sobie wykrakalam to bede teraz Wam krakac ;-) chcialyscie latac za raczki to zyganko tez mozemy grupowe urzadzic 
Zapominajka slonce wez pod uwage, ze sa rozne czulosci testow... jak moj M kupowal (fakt w polowie 4 miesiaca
) to babka w aptece powiedziala mu, ze tak do tygodnia po spodziewanej @ moga wychodzic bledne... trzymam kciukasy za nieprzyjscie @piszona &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Jak tam dziewczynki dzisiaj sie miewamy?? wstawac spiochy
tempka bez zmian, mdlosci tez choc sa chwile kiedy ich nie mam... jak zaciazylam i to jest przyczyna mdlosci to sobie wykrakalam
... a jak sobie wykrakalam to bede teraz Wam krakac ;-) chcialyscie latac za raczki to zyganko tez mozemy grupowe urzadzic 
Zapominajka slonce wez pod uwage, ze sa rozne czulosci testow... jak moj M kupowal (fakt w polowie 4 miesiaca
) to babka w aptece powiedziala mu, ze tak do tygodnia po spodziewanej @ moga wychodzic bledne... trzymam kciukasy za nieprzyjscie @piszona &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Jak tam dziewczynki dzisiaj sie miewamy?? wstawac spiochy

Ostatnia edycja:
no i myślę że test u Ciebie to formalność.. jeżeli poczekasz z 'sikaniem' jeszcze 4 dni - to test wogóle nie będzie potrzebny!!!!! ale ciążę u ciebie widać 'golym okiem' a te Twoje korzonki - to nie korzonki:-) 
a (.)(.) bolą/ciągna??? otoczka jest bardziej brązowa niż dotychczas??? wiem, że się na to tak na codzień nie zwraca uwagi.. ale obejrzyj swoje (.)(.)..