• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ale się kochane rozpisałyście !! Ja wczoraj zaliczyłam pierwszą wizytę w szkole rodzenia, a dzisiaj przerobiłam test z tolerancji na glukozę, nie było tak źle !! Do tego zbadana krew i mocz, wyniki jutro.
MartOocha może ten wzrost to jednak owulka oby &&&&&
Myszka2829 ja tam obstawiam że tempka już nie spadnie, śmigaj po testa bo my z nerwów paznokcie obeżremy hehe :-D
Ja miałam test zwykłej czułości i wyszedł mi pozytywny (co prawda bardzo jasna druga kreseczka) 11 dni po owulacji.

Myszka ja tez stawiam na POLSKE w walce z czechami, jesli chodzi o niemcow, to mysle, ze wygraja to EURO 2012!!! Byli wyjatkowo wk******** po przegranej w Pucharach w Munchen. Teraz nam wszystkim pokaza!!:szok::-D
Jesli chodzi o urzedy, to w godzine zalatwilam 3 sprawy z sukcesem!!:szok:Jakos dzis mi dobrze poszlo, bo tydzien temu stalam 2 godziny w kolejce i wyszlam z kwitkiem:baffled:Tym razem szczescie sie usmiechnelo.
Wczoraj zrobilam tez progesteron i w 21-szym dc wyszedl 22.7 (norma w fl 1.7-27.0) to raczej dobrze:tak: i z tego sie ciesze:happy2:

Ja przy obstawianiu wyników nie jestem optymistką i wrażenie, że Czechy dadzą nam w kość:zawstydzona/y:

Niemcy-Holandia obstawiam wygraną Niemców.

Danutaski dlatego właśnie ja obstawiam, że nikogo w brzuszku nie mam. Bo u mnie nawet cienia kreseczki nie było. Czyściutko. Zresztą czuję się na @

Ale Myszka ty zobaczysz 2 piękne krechy. Czuję to!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry