Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Już tak wcześniej bywało...
nie znam się dobrze na piłce nożnej - tylko tyle o ile G teraz obejrzy meczyk 
Myszka ja tez stawiam na POLSKE w walce z czechami, jesli chodzi o niemcow, to mysle, ze wygraja to EURO 2012!!! Byli wyjatkowo wk******** po przegranej w Pucharach w Munchen. Teraz nam wszystkim pokaza!!
Jesli chodzi o urzedy, to w godzine zalatwilam 3 sprawy z sukcesem!!Jakos dzis mi dobrze poszlo, bo tydzien temu stalam 2 godziny w kolejce i wyszlam z kwitkiem
Tym razem szczescie sie usmiechnelo.
Wczoraj zrobilam tez progesteron i w 21-szym dc wyszedl 22.7 (norma w fl 1.7-27.0) to raczej dobrzei z tego sie ciesze
![]()
Ja przy obstawianiu wyników nie jestem optymistką i wrażenie, że Czechy dadzą nam w kość
Niemcy-Holandia obstawiam wygraną Niemców.
Dziewczyny ale z Was kibicehmm, ja nie stawiam na nikogo!
Pożyjemy zobaczymy co wyjdzie z tego euro.
Mnie się wydaje, że nasi po wczorajszym meczu spoczną na laurachJuż tak wcześniej bywało...

Zapominajka moim zdaniem dostaną w dupę i jużnie znam się dobrze na piłce nożnej - tylko tyle o ile G teraz obejrzy meczyk
zobaczymy co pokażą 16 czerwca
![]()
Witam Was, tak się uzależniłam od bb że postanowiłam do Was napisać.
Czy mogę się przyłączyć? nie próbuję nawet przeczytać całego wątku bo spędziłabym nad tym tydzień.... Ale postaram się być coraz bardziej na bieżąco...
Ale się kochane rozpisałyście !! Ja wczoraj zaliczyłam pierwszą wizytę w szkole rodzenia, a dzisiaj przerobiłam test z tolerancji na glukozę, nie było tak źle !! Do tego zbadana krew i mocz, wyniki jutro.

zapominajka wedle życzenia <kop w zadek>