• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny witajcie.
Błagam Was mocno o kciuki i modlitwę. Moja bratanica Michasia została zabrana na operację serduszka. Cholernie się boimy. Chodzę z kąta w kąt i nie mogę sobie znaleźć miejsca.

reklama
Hej dziewczyny :-)

U mnie bez sensacji,poza tym, że córcia chora :-( Objawów wciąż brak. Tzn apetytu nie mam,ale nic poza tym.

Rozmaryn dobrze,że chociaż dałaś znać ;-)

Marcepanku strasznie Ci współczuję :sorry: Byle jak najszybciej do II trymestru! :tak: Trzymaj się!

Bafinko w porządku u Ciebie? Testowałaś? :confused:

Natka ładne masz cukry! Czasem ciężko je utrzymać poniżej 150, a u Ciebie proszę...super :happy:

Bluecaat, Colly staram się oszczędzać,ale to przy 3 dzieci bardzo trudne :sorry:

Dziewczyny, meldujcie się. Co u reszty?

Kamkaz &&&& za dzielną dziewczynkę, dzieci są silniejsze niż na się wydaje....

90_natka jak masz takie ładne cukry, to ja bym się pokusiła o delikatne zwiększenie porcji, a nuż będziesz mogła trochę więcej jeść...

U nas na razie bez zmian, młoda zaczyna kaszleć, ale mam nadzieję, że nic większego się z tego nie wykluje, bo w niedzielę wybieramy się na tydzień do moich rodziców. Żeby znowu nie skończyło się na antybiotyku... A ja mimo upałów czuję się bardzo dobrze, bóle brzucha całkiem przeszły, natomiast zaczęły się nocne skurcze na tylnej stronie ud, tak jak przy Kinguli...

Joawa śliczna kropeczka! Niech zdrowo rośnie :happy:

Kamkaz kciuki trzymam najmocniej jak umiem! Musi być dobrze &&&&&&&&&&&&

Ania_kropla zdrówka dla córci! :tak:

Rozmaryn szczerze? Nie czuje się ciążowo ani troszkę :-p Mnie to w sumie cieszy póki co :-) Zdrowia Ci życzę!

Lux a zdarzało Ci się już tak? Ile dni juz masz cykl? :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry