• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Danutaski dzięki :* ale właśnie chyba następuje owu bo mnie 'nosi' w pozytywnym tego słowa znaczeniu.. przewiduję jutro wzrost temp. Wczoraj zaobserwowalam 'maleńki' śluzik.. barzdo był skąpy.. ale to mogło być 'to'.. no przepadło.. dziś dolożę wszelkich starań aby nie zmarnować szansy;-)

z drugiej strony, jezeli kochane plemniczki przeżyły by do wczoraj to byłabym przeszczęśliwa:-).. no i staram się nie starać codziennie.. aby dać szansę by 'dzielna armia' nabrała sił;-)

Dziewczyny ja dzisiaj TSH <0,008 więc te 2 kg mogłam zgubić przez przytulanie do kibelka albo przez cholerną nadczynność. W ciągu ostatniego miesiąca tsh zleciało na łeb na szyję :(

Ani@k nic nie przepadło ;-) moje pisanie to tylko "teoretyzowanie" a życie potrafi nam płatać figle, oby jak najwięcej tych pozytywnych &&&&& a owulka może dopiero bedzie więc jak najbardziej życzę przyjemnych przytulanek.
Marta-l oj faktycznie tarczyca Ci poszalała... oby jak najszybciej się ustabilizowała.

Danutaski kochana ja sobie tak teoretyzuję ostatnio dość często i nic z tego nie wychodziło jak do tej pory.. ale jestem uzbrojona w cierpliwość.. nie mogę też już teraz zakładać ze się udało bo czas pokaze, nie mogę też zakładać ze się nie udało bo też czas zweryfikuje.. narazie jestem 'w siodym niebie' a jak się ten mój cykl kochany skończy - się okaże..
a Twoje uwagi, teoretyzowania i myśli są jak najbardziej pożądane!!!! czasami jedno Twoje zdanie sprawia, że nadzieja wraca.. więc nie przestawaj!!!! :-)

a ja kochane dzisiaj jak zobaczyłam ten obrazek św.Dominika koło siebie (a to patron kobiet niepłodnych,i w ciąży) też mam nadzieję,że to może jakiś dobry znak :-p albo jestem tak walnięta że wierzę w cuda!

ani@k mam go 2 tygodnie i nigdy nie spadł :-):-) a jak się przekulałam spać na miejsce G i się obudziłam z obrazkiem haha :) oczywiście jeżeli to znak i się uda to będzie Dominik :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry