• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Bafinka dzięki za pamięć. TSH spadło więc działamy - a to jeszcze kilka tygodni procedur, więc minie sporo czasu zanim będzie wiadomo czy w ogóle będę miała co (kogo?) transferować ;)
Colly jeszcze parę chwil, dłuższych czy krótszych - zleci, heh! &&&&&&&&&&&&&&&&& Przecież to już!

reklama
Dziewczyny, ja nie wiem czy zagniezdzenie, a moze Lux ma racje ze organizm sfiksowal? Chociaz od momentu straty mam @ regularnie, tak jak mialam bez zadnych dziwnych odchylen od normy, wiec nie wiem.

Ewikewik ale zeby podplamiac 2 dzien? No i co ma wiek do tego?;) Ja juz mam 30, wiec stara baba jestem jak na 1 dziecko...@powinna byc w sobote a najpozniej w pon, wiec jeszcze jest kilka dni:/ Ehh ciesze sie ze juz poniedzialek minal;)

To ma wiek do tego, że zazwyczaj niedomoga lutealna dotyczy kobiet starszych od Ciebie i jest formą zaburzeń świadczących o traceniu płodności, takie preludium do menopauzy. Więc to prawdopodobnie nie Twój przypadek.

Rurcia, pisałam wyżej :)
Colly uratuj sytuację, ślij fluidy dziewczyno - Twoje najsilniejsze :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry