• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzień dobry wszystkim.
Widzę, że sporo emocji czeka nas na forum, oby tych dobrych. Trzymam za was kciuki.

Bafinko zakupy udane, miły czas spedzilas i super, trzeba się rozerwać.
Ja wstępnie wybieram się prywatnie w środę do mojego gina, jeżeli praca mi pozwoli, bo nawet dziś mam cały dzień zajęty. Muszę wywiązać się z zamówienia.
No i nowy cykl nowe bzzz przed nami. W tym miesiącu chce męża częściej dopadac :D ale bez wielkiego planowania. Jak się uda to fajnie , jak nie to widocznie tak ma być.

Miłego dnia kobietki, idę kawkę robić, śniadanko i do pracy:*

No to faktycznie macie pracowite momenty ;) ale jakże miłe prawda ;) hehe
U mnie ost lepiej, leki działają to i chęci więcej...A tu brak drugiej osoby zainteresowanej ;) może i lepiej bo jak się ma pogoić to bez pokus ;)
Miłej niedzieli :)

Witam Was w ta piekna niedzielę.Matko jedyna spałam 10 godz.+ godz. po południu wczoraj. Bafinko dla nas nie ma znaczenia pora roku jeżeli chodzi o grilla. M wychodzi do ogrodu, a my w domku czekamy na jedzenie :happy2:. Testu nie robilam, czekam dalej na @. Jak nie przyjdzie do srody to zrobie . Dzisiaj mialam jechac z mlodym na lodowisko, ale przez to przeziębienie odpuszczam. Jeszcze tydzień muszę przeżyć i urlop :). Milej niedzieli.pozdrawiam wszystkie:).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry