• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Beti objawy są jakieś bo cyce bolą choć z różną intensywnością i msm na nich ciemne żyły. , rano był pawik nie dałam rady go powstrzymać i dziś ogólnie jakiś dziwny dzień bo mi się jakoś tak w głowie jakby kręciło i słaba byłam to chyba z tego leżenia. ..
Chciejka jeśli to implementacja to tescior nie wiem czy pokaże w poniedziałek bardziej obstawiam betę.

reklama
Ja w ciąży z córa próbuje sobie przypomnieć to chyba prócz cycow to nic nie miałam. .. i było ok teraz niby zbiera na hafty ale nie wiem czy to jednak nie nerwy. W poniedziałek to chyba na tym fotelu odjadę... nawet nie chcę myśleć. .. choć już analuzuje co może być widać a co nie... i schiza...

Ale beta rośnie prawidłowo pecherzyk był. .. to powinno być ok. .. nie zamawiaj się na zapas... ( powiedziała panikara )... trzeba wierzyć że będzie dobrze [emoji110]

Beti szkoda że nie można na ten czas zrobić reset i chwilowo zapomnieć o tym co może pójść nie tak... ty masz wizyte 01.03 tak? Ja pewnie kolejna też jakoś tak będę pewnie miała. Gorzej że ja tak daleko mam do lekarza....

Tak 1 marca mam :) modlę się żeby wszystko było ok,a nie mam jeden objaw...............żrę jak świnia :D non stop głodna jestem :O

reklama
Beti no właśnie u mnie akurat z jedzeniem to kiepsko niby bym coś zjadła ale jak w końcu to mam to ochota odchodzi chociaż nie na wszystko bo kanapki z maselkiem i Żółtym serem wchodzą ;-)
Tak czy siak musimy być dobrej myśli! ! Rodzimy w październiku i koniec kropka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry