Luxuorius
Moderatorka
kuzwa u mnie ide prywatnie i czekam w kolejce i wchodze nawet do dobrego gina, dziwnie tam masz u tych lekarzyCięzko o dobrego gina a terminy mają maaaaaasakra![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kuzwa u mnie ide prywatnie i czekam w kolejce i wchodze nawet do dobrego gina, dziwnie tam masz u tych lekarzyCięzko o dobrego gina a terminy mają maaaaaasakra![]()
no ja tez tyle place i lekarz porzadny, mam tez fajna lekarke, kwota podobna i ide, siadam i czekam w kolejce nieraz 4 godziny, ale czekam..szkoda, ze u Cb tak nie maDobry lekarz bierze od 150 w górę a i tak terminy miesięczne,a na nfz też nie jest lepiej i nie wiem czy jest dobry![]()
nie podoba mi sie to, chore tam macie to wszystko, gdzie Ty mieszkasz?Tak to tylko na IP a tak to wszędzie trzeba się rejestrować z dużym wyprzedzeniem![]()
ja tam mam rodzine, piekne miasto, bylam tam...szkoda, ze tam tak lekarze sie rzadza, ze nie mozna przyjsc tak po prostu prywatnieSzczecin![]()