• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Tak przyrosło ale i tak za mało wczoraj 676 a dzisiaj z mojego labo 789,pojadę w czwartek na IP tak jak mi kazali sprawdzić betę w ich labo,no i za tydzien do mojego gina :( czy któraś kiedykolwiek słyszała o złych przyrostach bety a zdrowo urodzonym bąblem??? Czy już nie mam się co łudzić?

Tak przyrosło ale i tak za mało wczoraj 676 a dzisiaj z mojego labo 789,pojadę w czwartek na IP tak jak mi kazali sprawdzić betę w ich labo,no i za tydzien do mojego gina :( czy któraś kiedykolwiek słyszała o złych przyrostach bety a zdrowo urodzonym bąblem??? Czy już nie mam się co łudzić?
nie znam sie na tym, nie wiem :no: wazne, ze jest przyrost, choc rzeczywiscie slaby...

Tak Beti, ja słyszałam i to nie jeden raz! A Twoja beta aż tak mało nie przyrosła! Minęły niecałe 24h pomiędzy badaniami a wzrosła o 120 jednostek. Nie ma tragedii jeszcze wiec wierz w swojego kropka. Bierz leki!
Szkoda ze nie bierzesz clexane i encortonu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry