Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie moge nadal znalesc moich testow owu bym se strzelila hehehBafinka nie jestes glupia! Ja z kolei panicznie boje sie igiel wiec co robie? Potwierdzam sobie ciaze testem owu, o prosze, o: Zobacz załącznik 750996
no i kto jest glupszy? heheheheh
To znaczy ze bedzie dziewczynka!! Bo przy dziewczynkach ponoć sa duże przyrostylux a masz test z rosmana tan faccela?? mi na nim wyszły 2 dość drube krechy w czwartek a w sobotę robiłam dla spokoju ducha pink i kreska była na nim ledwo widoczna.. w pierwszej chwili aż mi serce zamarło.. może pokusisz się zrobić w piątek ten test?? ja już sie doczekać nie mogę
chciejko nie trać nadziei!!
moja beta 4372,2 a z poniedziału 1743 więc duuuży przyrost i już się martwię czy to dobrze.. głupia ja..
Szukaj i dawaj zdjecie!!!nie moge nadal znalesc moich testow owu bym se strzelila heheh
nie znajde przez ta przeprwadzke, nie wiem gdzie sa ehhhhSzukaj i dawaj zdjecie!!!