• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
heej
Myszka czy ja Ci mówiłam ze jesteś niemożliwa? ze uwielbiam czytać Twoje posty? że bez Ciebie ten wątek byłby nijaki???:sorry2:

Dziewczyny spadamy gdzie pieprz rosnie i niech se same zostana, jak watek nijaki:-p

się Gatto czepiasz.. :-p wszystkie Was lubię, koffam i nie wiem jak się jeszcze mam wyrazić.. :tak:
a Ty moze jakieś fluidki byś przesłała, hę???

Ania no i mowilam, ze nam sie "inkubator z popsutym termometrem <3" wkurzy i myszy slac bedzie ;-):-D, dorwala sie do berka i teraz w nogi :-D:-D:-D:-D

uwielbiam Was, w domu mnie na odwyk od bb chca wyslac :-D:-D:-D

ja nie mogę z Ciebie:-) :-)
a mi taki odwyk tez by się przydał;-)

reklama
hahahahahahaha, za pol godziny musze byc u lekarza, a jeszcze w szlafroku siedze :-D:-D:-D:-D:-D

Gatto zerknij na wykres
6eeabea734fcd58254f26dd823c0545d.gif

no i mowilam, ze dorwala sie do berka i teraz ucieka
6eeabea734fcd58254f26dd823c0545d.gif
zamiast ganiac...
Martoosia u Ciebie @ przeprowadza atak prawie z zaskoczenia, wiec jeszcze nie wiadomo, badzmy dobrej mysli, zachwiania sa minimalne

no dobra ja spadam do doktorka, dobrze ze mam rzut beretem :-D to sie nie spoznie ;-)

reklama
cześć dziewczyny, nie było mnie dwa dni a musiałam nadrabiać ponad 10 stron. Nie wiem czy wszystko ogarnęłam myślami :)

Gatto gratuluję II

Martusia trzymam kciuki, jeszcze nie wszystko stracone :)

My byliśmy u rodziców, przedstawiliśmy naszą fasolkę przyszłym dziadkom. Było dużo radości i łez szczęścia. Weekend bardzo udany tylko wczoraj w drodze powrotnej samochód całkiem zastrajkował. Jak odwoziłam szwagierkę do akademika to już nie zapaliłam. Prawdopodobnie rozrusznik wysiadł. Dałam radę odpalić na popych i dokulałam się na parking, teraz mój A ma mi ściągnąć mechanika. Kurcze jeszcze wczoraj chwaliłam moje stare autko że tak pięknie się sprawuje i wykrakałam :( teraz czeka nas wydatek...

Miłego dnia kobietki życzę, ja dzisiaj postanowiłam cały dzień leniuchować :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry