• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no to do czasowych przesuniec jestes przyzwyczajona ;-)
u nas jak sie trafi na lato, to podciagniemy pod prezenty dla mojch chlopakow;-) a jak zima to i gwiazdka i moje urodziny... kazda pora dobra :-D

no to do czasowych przesuniec jestes przyzwyczajona ;-)
u nas jak sie trafi na lato, to podciagniemy pod prezenty dla mojch chlopakow;-) a jak zima to i gwiazdka i moje urodziny... kazda pora dobra :-D

pewnie:)
3mam kciuki w każdym razie:)
jest dzisiaj groupon na zakup testów owulacyjnych plus gratis ciazowe.... zastanawiam się...
Zdrowie i Uroda: Testy Owulacyjne i Ciążowe
stosujecie testy owu? ja nigdy w sumie tego nie robiłam, ba! nawet temperatury nigdy nie mierzyłam.... choć jak patrzę na te wasze wykresiki to może zaczną jak nadejdzie czas....

babole tylko o lekarzach gadacie!!

nanulika bardzo dobre wiesci!! Tez bym chciala juz wrzesien:-p
myszka, a nie mozesz wziac kopie karty od lekarza? w koncu sa tam twoje dane...

jest mi goraco!!!

Gatto,
a ty czemu wrzesień byś chciała, przecież ty już:)

a jak Ci gorąco to wpadaj do Wrocka, po wczorajszym upale dziś przywiało chmury i po powrocie od gin grzecznie ubrałam dresy i skarpetki:D brrr....

no ale u Was tam w italii słyszałam o rekordowych temperaturach ostatnio! jeszcze po wczorajszej wygranej włochów to już wogóle HOT !!! :D

moje najwspanialsze wakacje sprzed 2 lat właśnie we włoszech się odbyły, piękny kraj....

to planujesz dluzsza ciaze widze... oj w polowie 9-tego bedziesz jeczec ja chce juz, ja juz dluzej nie moge :-D

a lekarze niech sie sami miedzy soba wymieniaja papierami, ja wezme ze soba ksiazeczke ciazowa plus papiery ze szpitala

reklama
Nanulika, super wiesci - czyli do roboty! Stosowalam teraz testy owulacyjne, wczesniej nie. Coz - ma to plusy i minusy. Plusy sa takie, ze jak wiesz jak dlugi masz cykl i zatestujesz ze 2 razy, to wiesz kiedy znosisz jajko i mozna sie wstrzelic z uzywaniem meza swego w ten wlasnie czas. Minus (moim zdaniem) taki, ze jak wiesz ze to TEN czas, to rosnie presja psychiczna, seksik przestaje byc frajda a zaczyna byc trudem tworzenia, a to tez nie jest bez znaczenia dla poczecia. Zdecydowalam sie na testy z racji mojego wieku i podejrzenia ze moge juz miec cykle bezowulacyjne, poza tym majac male dziecko trudno jest mierzyc tempke bo nie zawsze czlowiek jest nalezycie z rana "odlezany". Okazalo sie ze dwa testowane cykle byly ok, jednak wstrzelilismy sie z ciaza dopiero za drugim razem, czyli tez nie jest tak, ze jak testujesz to masz. Tyle ze wiesz ze masz owulacje i kiedy ona jest.
MartOocha, nie marudzic - mnie tez tempka spadala... z 9 miesiecy mi spadala, az spadla z wrzaskiem. W ogole to Karol jest z cyklu "bezowulacyjnego" i jak popatrzec na wykres tempki z tego cyklu to sie jawi w formie nalesnika, z delikatnym spadkiem wlasnie na koniec. Ze 2 krechy poszlo w dol, potem juz sikalam na testa zamiast mierzyc bo mi sie @ spoznila. Prawda jest taka, ze poki nie ma podpaski w majtach, poty jest nadzieja a i to czasem lubi wyciac numer bo niby @ jest, a ciaza tez jest. Spokojnie, czekamy dalej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry