Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
uwazaj teraz na siebie!Jestem po wizycie. Usg nie miałam, bo sam uznał, że i tak nic jeszcze nie będzie, wiec po co grzebać niepotrzebnie. A beta wskazuje na wczesna ciaze .Duphaston 3×1 .Acard 75.Femibion . Wizyta za 2 tyg i wtedy pomyślimy o clexane.
Moja lekarka zbyt wcześnie też nie chce robić USG bo twierdzi że lepiej tam nic niepotrzebnie nie majstrować. Grunt że leki dostałaś. Wg bety który teraz masz tydzień? Potwierdza się on z owu? Będziesz na dniach robić jeszcze raz betę?Jestem po wizycie. Usg nie miałam, bo sam uznał, że i tak nic jeszcze nie będzie, wiec po co grzebać niepotrzebnie. A beta wskazuje na wczesna ciaze .Duphaston 3×1 .Acard 75.Femibion . Wizyta za 2 tyg i wtedy pomyślimy o clexane.
Kamkaz kusi mnie zrobić w śr ale czy jest sens? Chyba wytrzymam bez.
Czyli to może być dopiero drugi tydzień bo nie wiadomo kiedy było zagnieżdżenie. Faktycznie wcześnie więc i beta nie może być wysoka.A owu miałam chyba 1-3 maja. Ostatnia @18 kwietnia
Przykro mi strasznieDziewczyny u mnie dziś beta wzrosła minimalnie więc niestety kolejny raz sie nie udalo[emoji53]nie mam już sily[emoji53]nie wiem czy mam jeszcze siłę walczyc[emoji53]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom