• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Doris to teraz trzymamy kciuki zeby maluszek bezproblemowo sie urodzil i zeby dlugo Was tam nie trzymali :) jak juz bedziesz miała synka przy sobie wyslij wszystkim ciociom fotkę:)

A ja musze przyspieszyc o dwa tyg swoją wizytę. Chyba dalej mam infekcje bo znowu mam taka brzydką zieloną wydzieline i boje sie o moje malenstwo. W srode abtybiotyk skonczylam a od wczoraj znowu mam takie uczucie tam dziwne. Mam nadzieję ze sie mylę:(

witaj w klubie, ja tez ciagle walcze z infekcja!!! biore leki i licze, ze w koncu pomoga, ale zielona wydzielina to juz powazna sprawa

reklama
Ciezko określić. Wczoraj ciut i dzis juz więcej. Ale tak ogólnie dopiero dzis sie gorzej czuje. Serduszko dzidzia bije ładnie i rusza sie w brzuszku delikatnie wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze

Na ip możesz pojechać zrobią Usg, pobiorą wymaz i pewnie przepiszą leki z probiotyków bo do póki nie będą wiedzieli czy coś tam jest i co tam wogole jest to jako tako nie dadzą antybiotyków. Chyba, że sprawdzą na miejscu. A jeśli nie izba przyjęć to jedź do lekarza jutro bo z tym nie na żartów. U mnie w pierwszej ciąży też były bakterie ale nawet o nich nie wiedziałam bo czułam się dobrze. Pewności nie ma ale one mogą osłabiać szyjkę a u mnie szyjka puściła i nie udało się ciąży uratować. Lepiej dmuchać na zimne

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Na ip możesz pojechać zrobią Usg, pobiorą wymaz i pewnie przepiszą leki z probiotyków bo do póki nie będą wiedzieli czy coś tam jest i co tam wogole jest to jako tako nie dadzą antybiotyków. Chyba, że sprawdzą na miejscu. A jeśli nie izba przyjęć to jedź do lekarza jutro bo z tym nie na żartów. U mnie w pierwszej ciąży też były bakterie ale nawet o nich nie wiedziałam bo czułam się dobrze. Pewności nie ma ale one mogą osłabiać szyjkę a u mnie szyjka puściła i nie udało się ciąży uratować. Lepiej dmuchać na zimne

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro na 100 % rano lecę do lekarza. Mam nadzieję ze jestem tylko przewrazliwiona i wszystko będzie dobrze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry