• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Rozmaryn super, na pewno wszytsko będzie ok :)

Mało mam ostatnio dziewczyny czasu na udzielanie sie, ale na bieżąco Was podczytuję.

U mnie już po owu, tak sądze :) znowu było slabe przytulanie a nie wierze, że armia mojego m może przetrwac 48 h i w górę.... wiec nic z tego. Pęcherzyk był, ale nie wiem czy owu była na 100% bo wyobrazcie sobie, ze totalnie popierniczyły mi sie godz przyjęć mojej lekarki do której chodzę od 5 lat :O i kurde w dupę we wt wyszykowałam sie i jechałam do niej 18 km po to, żeby pocałować klamkę bo przyjmowała do 13 a ja pojechałam o 15. Fiś totalny. Potem już nie miałam kiedy i żyje sobie nie niewiedzy do dziś.
Dziewczyny a śluz z nitkami krwi świadczy o owu ? myslicie, ze skoro juz teoretycznie jest po moge sie wspomoc luteiną ? mam chyba ze 3 opakowania z poprzednich ciąż.

reklama
Rozmaryn u mnie tez na poczatku ciąża mlodsza o tydzień i w 4 tyg 6 dniu byl tylko pecherzyk malutki 5 mm. Ssrduszkk było w 6 tyg 2 dniu. Trzymam więc kciuki za drugą wizytę.

Kulka nie wiem czy sama bym wziela luteine. Moze poczekaj fo testu i wtedy? Nie znam sie zupełnie.

Ja mam taki z d... humor dzis ze nie uwierzycie. Moj dwuletni synek zostal pobity w przedszkolu na oczach męża jak po niego pojechał a żaden nauczyciel nie reagował. Noz kur.... Dostali taki opieprz od niego ze masakra. Tak tego nie zostawie. W poniedzialek bedziemy u dyrektorki. Dla nich jak dwoch 5 latkow bije 2 latka po glowie to normalne bo dzieci sie bija. Ja im dam. Boli mnie to jak cholera i nie moge sobie z tym poradzic. Nie moglam byc tam dzis bo zalatwialam sprawy w urzedzie a tu takie cos. Az mnie serce boli. Nie tyle o to ze go ktos uderzyl jak o to ze nikt mu nie pomogl. Nikt na niego nie patrzyl. Boze jak to jest w tych czasach mozliwe to ja nie wiem :/

hej kobietki ale tu ostatnio cisza..
aneta rzeczywiście w przedszkolach dzieją się różne rzeczy ja też musiałam się wywalczyć o swoje.. już kiedyś pisałam że nauczycielki nie zauważyły że 4 letnie dziecko cały pobyt w przedszkoli nie korzysta z toalety.. kawy mlecznej nie pija to wode mu muszę sama kupować i zanosić bo oni nie oferują.. porażka! ale chyba wszędzie coś jest nie tak..

kamkaz jak tam Piotruś?
lux co u ciebie??

ja nieśmiało się pochwale że coś czuję:) nie są to typowe kopniaki tylko takie muśnięcie i najczęściej wieczorem mam nadzieję ze to ruchy:) no i są takie delikatne może to jednak dziewczynka:)już za tydz wizyta i mam nadzieję że się dowiem.. ogólnie powiem wam że ta ciąża dobrze na mnie działa obywam się baz słodyczy i chipsów za to codziennie zjadam z Gabisiem łubiankę truskawek i jeszcze inne owoce i do tego do obiadu kupa warzyw.. dziwne zachcianki co?? ale lepiej że mam zachcianki na bób niż czekoladę:)

martocha co tam u ciebie?
chciejko wymyśliłaś już jakiś plan na dalsze starania??

staraczki jak teraz testujecie?? &&&&&&&&&&&& kciuki za każdą z osobna i wszystkie razem:)

Anetko niedawno palec uszkodzony, teraz pobicie! co sie kuzwa dzieje w tym pseudo przedszkolu?! wez tam zrob porzadek bo tak byc nie moze!!! no ludzie!!!
Bafinko dzieki, jestem na lekach bo ta infekcja trwa, rosne oczywiscie z dnia na dzien, czuje sie super, mdlosci odchodza
Rozmaryn super wiesci!!! rosnijcie zdrowo!

Anetko niedawno palec uszkodzony, teraz pobicie! co sie kuzwa dzieje w tym pseudo przedszkolu?! wez tam zrob porzadek bo tak byc nie moze!!! no ludzie!!!
Bafinko dzieki, jestem na lekach bo ta infekcja trwa, rosne oczywiscie z dnia na dzien, czuje sie super, mdlosci odchodza
Rozmaryn super wiesci!!! rosnijcie zdrowo!

Zalamka normalnie z tym przedszkolem. Mam nadzieję ze za pol roku sie przeprowadzimy i zmienimy mu bo nie da sie tam funkcjonować. A taką dobrą opinię mieli :(

Hej
Witam się szpitalnie niedzielnie, wczoraj przyjechałam z rana, bo Mały coś się słabo ruszał, a potem miałam skurcze. Teraz trochę mijają, w każdym razie jeszcze nie rodzę, dostaję kroplowki, Mały się rozbrykał, muszę prowadzić kartę ruchów płodu. Pobrali mi mocz o krew do badania drugi raz wiec dziś na pewno nie wyjdę do domu. Skończyłam pełne 36 tc :-)

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej
Witam się szpitalnie niedzielnie, wczoraj przyjechałam z rana, bo Mały coś się słabo ruszał, a potem miałam skurcze. Teraz trochę mijają, w każdym razie jeszcze nie rodzę, dostaję kroplowki, Mały się rozbrykał, muszę prowadzić kartę ruchów płodu. Pobrali mi mocz o krew do badania drugi raz wiec dziś na pewno nie wyjdę do domu. Skończyłam pełne 36 tc :-)

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli już maleństwo chce być z mamą ale po drugie stronie brzuszka.
W moim szpitalu wszystkie ciężarne mają obowiązek prowadzić kartę ruchów zawsze rano i wieczorem i trzeba było wpisywać od której godz do której liczyłyśmy. No i jak kobieta ciężarna przyszła z jakiegoś powodu do szpitala na ip to już do domu przed porodem nie wypuszczają tylko zatrzymują w szpitalu. Mnie też zatrzymali jak pojechałam z zawrotami głowy i ciśnieniem a też to był 36 tc. Chyba, że na własne życzenie kobieta opuści szpital

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Doris to teraz trzymamy kciuki zeby maluszek bezproblemowo sie urodzil i zeby dlugo Was tam nie trzymali :) jak juz bedziesz miała synka przy sobie wyslij wszystkim ciociom fotkę:)

A ja musze przyspieszyc o dwa tyg swoją wizytę. Chyba dalej mam infekcje bo znowu mam taka brzydką zieloną wydzieline i boje sie o moje malenstwo. W srode abtybiotyk skonczylam a od wczoraj znowu mam takie uczucie tam dziwne. Mam nadzieję ze sie mylę:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry