• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
anetko skoro maleństwo żyje to nie będzie tak źle bądź dobrej myśli.. ja też staram się nie czytać info z google bo oszaleć można.. trzeba czekac na rozwój sytuacji..
puki co mam dodatkowe zmartwienie mojego męża siostry córka w nocy dostała skrętu jelit! jest już po jednym zabiegu ale sytuacja jest poważna.. mała ma 10 lat.. na szczęście mieszkają w USA więc tam lekarze od razu w nocy zaczęli działać ale póki co nie jest lepiej.. z jednej str z jelit zrobił się supeł.. z dnia na dzień i bez przyczyny.. jestem przerażona..

rozmaryn wiem co czujesz pamiętaj ze twoje netwy udzielają sie maluchowi.. musi być dobrze i tego sie trzymajmy:)
u mojej kolezanki taki skret byl u noworodka i lekarze nie wiedzieli co jest grane, ze kupki nie mzoe zrobic i ja odsylali, dziecko w ostatneij chwili trafilo do Poznania do szpitala, gdyby przyjechala pol godz pozniej byloby po dziecku :wściekła/y:

reklama
cichu tu jakoś... jak tam dziewczyny nastroje przed jutrem?? u mnie psychicznie nawet ok- co będzie to będzie ale fizycznie masakra- mdłości od rana do wieczora i nawet w nocy :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry