Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ten poczatek najgorszy, pamietam na grudniowkach, co sie dzialoudzielałam się trochę na lutówkach ale chyba przestanę bo tylko się stresuję niepotrzebnie. Już się zaczyna boom pierwszego usg i niektóre mają już serduszka a niektóre puste jaja płodowe. Pozatym już planują wyprawkę... wózki itp... masakra jakaś
Bafinko dziękuję w imieniu Piotrusia. Już jest zdecydowanie lepiej więc jestem pewna że te ostatnie fanaberie były spowodowane skokiem rozwojowym. Choć po tym skoku ciężko że spaniem. Wczoraj obudził się o 3.32 i był gotowy do szaleństwa. Zasnął jeszcze ok 6 i przed 8 pobudka. W dzień też za długo nie spał bo raptem ok 2 godz. A zasnął dopiero ok 23 a dziś o 4.30 pobudka i zasnął ok 8 rano ale tylko na ok pół godziny. Za to w dzień padł ok 12.30 to spał całe 3 godz. Teraz nawet meczu nie doczekał bo od 21.30 już śpi. Zobaczymy jak długohej jestem i ja.. u nas dziś upał nic sie nie chce..
doris mi też się dłuży ciebie to już prawie konieca wypuścili cię do domku??
rozmaryn no najtrudniejsza wizyta przed tobą.. ja przed tą pierwszą wizytą to już prawie 2 dni nic nie jadłam tak się stresowałam.. chociaż to i tak nic by nie zmieniło.. co do forum z terminem to ja na listopadówkach też sie nie udzielam.. na początku włąśnie one wszystko planowały gdzie ja panikowałam.. i tematy zakupowe dla mnie duz za wcześnie poruszone a poza tym piszą z 30-35 str dziennie i jeszcze mają pod tematy więc jak dla mnie nie do ogarnięcia..
aneta trzymam kciuki za jutro
kamkaz ostatnio myślałam o twoim Piotrusiu jak on się czuje??
Rozmaryn trzymam kciuki mocno.[emoji8] [emoji173]Trzymajcie kciuki mocno. Dzisiaj dzień prawdy albo coś się dzieje i już zobaczę dziesięć albo skończy się piękny sen. Dziewczyny powiedzcie wg USG tydzień temu był 4w6d żył normalnie teraz byłby 5w6d czyli koniec 6 tyg. Będzie już coś widać?
Bardzo mocno trzymamy kciuki. Wiem co czujesz ale postaraj się choć na chwilę uspokoić. Koniecznie napisz po wizycie.. będziemy czekać na informację..Trzymajcie kciuki mocno. Dzisiaj dzień prawdy albo coś się dzieje i już zobaczę dziesięć albo skończy się piękny sen. Dziewczyny powiedzcie wg USG tydzień temu był 4w6d żył normalnie teraz byłby 5w6d czyli koniec 6 tyg. Będzie już coś widać?