• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
udzielałam się trochę na lutówkach ale chyba przestanę bo tylko się stresuję niepotrzebnie. Już się zaczyna boom pierwszego usg i niektóre mają już serduszka a niektóre puste jaja płodowe. Pozatym już planują wyprawkę... wózki itp... masakra jakaś

reklama
hej jestem i ja.. u nas dziś upał nic sie nie chce..

doris mi też się dłuży ciebie to już prawie koniec:) a wypuścili cię do domku??

rozmaryn no najtrudniejsza wizyta przed tobą.. ja przed tą pierwszą wizytą to już prawie 2 dni nic nie jadłam tak się stresowałam.. chociaż to i tak nic by nie zmieniło.. co do forum z terminem to ja na listopadówkach też sie nie udzielam.. na początku włąśnie one wszystko planowały gdzie ja panikowałam.. i tematy zakupowe dla mnie duz za wcześnie poruszone a poza tym piszą z 30-35 str dziennie i jeszcze mają pod tematy więc jak dla mnie nie do ogarnięcia..

aneta trzymam kciuki za jutro:)

kamkaz ostatnio myślałam o twoim Piotrusiu jak on się czuje??

hej jestem i ja.. u nas dziś upał nic sie nie chce..

doris mi też się dłuży ciebie to już prawie koniec:) a wypuścili cię do domku??

rozmaryn no najtrudniejsza wizyta przed tobą.. ja przed tą pierwszą wizytą to już prawie 2 dni nic nie jadłam tak się stresowałam.. chociaż to i tak nic by nie zmieniło.. co do forum z terminem to ja na listopadówkach też sie nie udzielam.. na początku włąśnie one wszystko planowały gdzie ja panikowałam.. i tematy zakupowe dla mnie duz za wcześnie poruszone a poza tym piszą z 30-35 str dziennie i jeszcze mają pod tematy więc jak dla mnie nie do ogarnięcia..

aneta trzymam kciuki za jutro:)

kamkaz ostatnio myślałam o twoim Piotrusiu jak on się czuje??
Bafinko dziękuję w imieniu Piotrusia. Już jest zdecydowanie lepiej więc jestem pewna że te ostatnie fanaberie były spowodowane skokiem rozwojowym. Choć po tym skoku ciężko że spaniem. Wczoraj obudził się o 3.32 i był gotowy do szaleństwa. Zasnął jeszcze ok 6 i przed 8 pobudka. W dzień też za długo nie spał bo raptem ok 2 godz. A zasnął dopiero ok 23 a dziś o 4.30 pobudka i zasnął ok 8 rano ale tylko na ok pół godziny. Za to w dzień padł ok 12.30 to spał całe 3 godz. Teraz nawet meczu nie doczekał bo od 21.30 już śpi. Zobaczymy jak długo

A to mój kibic [emoji2]
1466112151041.jpg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1466112151041.jpg
    1466112151041.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 428
Trzymajcie kciuki mocno. Dzisiaj dzień prawdy albo coś się dzieje i już zobaczę dziesięć albo skończy się piękny sen. Dziewczyny powiedzcie wg USG tydzień temu był 4w6d żył normalnie teraz byłby 5w6d czyli koniec 6 tyg. Będzie już coś widać?

Trzymajcie kciuki mocno. Dzisiaj dzień prawdy albo coś się dzieje i już zobaczę dziesięć albo skończy się piękny sen. Dziewczyny powiedzcie wg USG tydzień temu był 4w6d żył normalnie teraz byłby 5w6d czyli koniec 6 tyg. Będzie już coś widać?
Bardzo mocno trzymamy kciuki. Wiem co czujesz ale postaraj się choć na chwilę uspokoić. Koniecznie napisz po wizycie.. będziemy czekać na informację..
W 6 tyg coś powinno być widać ale czy serduszko to pewności nie mam. Ja na wizycie byłam w 7 tc i wtedy serduszko było ale dokładnie kiedy się pojawiło to nie wiem. Postaraj się myśleć pozytywnie...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry