• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Już jestem po groszek trochę nadrobił bo dziś mamy 6w4d widać już małą fasolkę i pulsujące serduszko. W gabinecie aż się popłakałam że szczęścia. Wg. USG termin mam na 6 lutego. Dzięki za wsparcie dziewczyny następna wizyta za 3 tygodnie
Super gratulacje;)

U mnie tez dobrze. Dzidzia zdrowa. Ta przegroda w worku owodniowym podobno często wystepuje. Nie przeszkadza dziecku w rozwoju. Wszystkie przepływy narządy i łożysko super. No i prawdopodobnie dziewczynka :D

cudowne wieści od rana!!!!:) bardo się cieszę:)

rozmaryn wiedziałam że musi być dobrze! teraz już sie uspokój i nudnych 8 m-cy życzę:)

aneta super wieści i u ciebie:) dziewczynki górą! mam nadzieję że dziś potwierdzi się że i ja mam córeczkę:) ja mam wizytę dopiero o 16:(

kamkaz rzeczywiście mały cudaczek z tego twojego Piotrusia, mała sówka:) ale ja pamiętam że to jest tak chyba u dzieci bo mój Gabiś też miał okres już nie wiem ile wtedy miał miesięcy ale budzi się o 4 i do 6 nie spał..

cudowne wieści od rana!!!!:) bardo się cieszę:)

rozmaryn wiedziałam że musi być dobrze! teraz już sie uspokój i nudnych 8 m-cy życzę:)

aneta super wieści i u ciebie:) dziewczynki górą! mam nadzieję że dziś potwierdzi się że i ja mam córeczkę:) ja mam wizytę dopiero o 16:(

kamkaz rzeczywiście mały cudaczek z tego twojego Piotrusia, mała sówka:) ale ja pamiętam że to jest tak chyba u dzieci bo mój Gabiś też miał okres już nie wiem ile wtedy miał miesięcy ale budzi się o 4 i do 6 nie spał..
Bafinko kciuki za wizytę u Ciebie:) daj koniecznie znac zaraz po.

Kamkaz slicznego synka masz. Jejku dopiero moj byl taki malusi a juz biega do przedsZkola.

Dzięki dziewczyny za wsparcie:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry