Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Super gratulacjeJuż jestem po groszek trochę nadrobił bo dziś mamy 6w4d widać już małą fasolkę i pulsujące serduszko. W gabinecie aż się popłakałam że szczęścia. Wg. USG termin mam na 6 lutego. Dzięki za wsparcie dziewczyny następna wizyta za 3 tygodnie

Super bardzo się cieszę... takich dobrych wiadomości oczekiwałamJuż jestem po groszek trochę nadrobił bo dziś mamy 6w4d widać już małą fasolkę i pulsujące serduszko. W gabinecie aż się popłakałam że szczęścia. Wg. USG termin mam na 6 lutego. Dzięki za wsparcie dziewczyny następna wizyta za 3 tygodnie
Bafinko kciuki za wizytę u Ciebiecudowne wieści od rana!!!!bardo się cieszę
rozmaryn wiedziałam że musi być dobrze! teraz już sie uspokój i nudnych 8 m-cy życzę
aneta super wieści i u ciebiedziewczynki górą! mam nadzieję że dziś potwierdzi się że i ja mam córeczkę
ja mam wizytę dopiero o 16
kamkaz rzeczywiście mały cudaczek z tego twojego Piotrusia, mała sówkaale ja pamiętam że to jest tak chyba u dzieci bo mój Gabiś też miał okres już nie wiem ile wtedy miał miesięcy ale budzi się o 4 i do 6 nie spał..