Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ojej bidulka małaNajważniejsze, to upewnić się czy wynik był prawidłowy i w razie czego ustawić odpowiednie leczenie. Będzie dobrze
U mnie cykl wariuje, niedługo 40dc a @ brak. Nawet nie mam pewności czy w ogóle owu była bo temp takie sobie. Także tak jak przypuszczałam-moje cykle przy kp będą beznadziejne. A na dodatek mała chora, gorączkuje od wczoraj, noc ciężką miała... biedna![]()
Tarczyca tak właśnie skacze, niedoczynność ma moja mama, mi wyszła w ostatniej ciąży by po kilku tygodniach wrócić do normy, i wyszła mojej 24 letniej siostrze. dużo czytałam na ten temat jak uregulować ja bez hormonów bo tabletkom nie ufam, jedno lecza inne psują. Może poszukaj i poczytaj o ile dobrze pamiętam zero teflonu, past z fluorem, nie dogotowanych brokułów, kapusty surowej. Ja tam próbowałam , oczywiście z lekami no bo ciąża to sie bałam o dziecko mimo to i tak nie pomogło. Będzie dobrze uregulują i bedzie w normie.A więc tak: niestety w labo się nie pomylili, tsh przez weekend wzrosło, ale za to ft4 lekko się poprawiło. Endo powiedziała, że jakby nie widziała wyników, to by nie uwierzyła. Mówiła, że clo nie miało na to wpływu, no ewentualnie ta torbiel może mieć, bo wydziela dużo estrogenòw i wtedy coś się z wolnym białkiem dzieje i w jakiś wiązaniach. Trochę to skomplikowane było i nie pamiętam dokładnie. Mógł mieć na te wyniki duży stres, ale nie przypominam sobie czegoś takiego, no chyba że adrenalina w energylandii miała wpływmam brać euthyrox 75 i pokazać się za 6 tygodni z wynikami. Clo i inne wspomagacze idą na bok do czasu wyregulowania tarczycy.