Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej bardzo mi przykro z powodu Twojej straty ;( wiem co czujesz.Dżoł jestem z Gliwic,mam 28 lat i 1 syna.Od wczoraj zaczelam tracić ciążę.. 7t.;( bylam wczoraj u gina i napisal mi skierowanie do szpitala na zabieg ale nie ide..dam szanse organizmowi na samooczyszczenie.U mnie nie bylo zarodka w pecherzyku ciazowym.Po pozytywnym tescie zlapalam jelitowke z goraczka. To wystarczylo;(
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
mam synka ma 7,5 roku przez ostanie 6,5 roku odkładałam ponowne macierzyństwo, a teraz sie nie udajeHajmal a Ty masz dzieci?
Dżoł robilas jakies badania co moze byc przyczyna?
Ja jestem pod opiekq psychologa....mam synka ma 7,5 roku przez ostanie 6,5 roku odkładałam ponowne macierzyństwo, a teraz sie nie udaje
Czy któraś z was korzystała z opieki psychologa ? Po pierwszym poronieniu bardzo mi było ciężko w drugiej ciaży i teraz sie boje czy ten stres nie była za mocny i nie przyczynił sie do poronienia. Teraz jest ok kiedy nie jestem, ale jak sobie przypomnę tamten strach.
Powodem bylo moje poronienie. Nie umialam sobie z tym poradzic. Pomogla mi rozmowa. Ale lekow nie przyjmowalam, bo nie chcialam. Nadal jeszcze chodzejustyś chodziłaś już wcześniej czy poszłaś teraz? i czy coś to daje ?
co było powodem ?