Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny mi przy ostatniej ciąży udalo się za 9 cyklem. Wcześniejsze 4 ciąże były z 1-2 cyklu i może musiałam tule czekać żeby się udało, kto wie
Trzymam kciuki za Was &&&
Nastąpi nastąpiZazdroszczę ci
Też bym chciała żeby ta chwila nastąpiła
Mam taką nadzieję :*:*Nastąpi nastąpija też traciłam juz wiarę ze tak długo czekam a wcześniej było pyk i juz
![]()
Lena a jaka ty masz historie?Mam taką nadzieję :*:*
Powodzenia:*
Ja straciłam tyłka raz ciążę poronienie sLena a jaka ty masz historie?
Ja miałam 4 poronienia wywolywane i we wszystkich biło juz serduszko. Ciąża szósta choc bardzo trudna ale zakonczyła sie cudem ♡♡♡
Bardzo ci współczuję :-(Lena a jaka ty masz historie?
Ja miałam 4 poronienia wywolywane i we wszystkich biło juz serduszko. Ciąża szósta choc bardzo trudna ale zakonczyła sie cudem ♡♡♡
WitajCzesc dziewczyny czy mogę do Was dołączyć? Wczoraj byłam na wizycie i okazało się,że serduszko przestało bić,ginka zobaczyła również obrzęk płodu to był 11tc ...to będzie już moja 3 strata tylko,że poprzednie to były puste jaja plodowedostałam skierowanie do szpitala,jednak nie chce tam iść,wolę poczekać w domu ...
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro [emoji20] Też to przechodziłam 3 miesiące temu... Ale tak jak mówi kamkaz ja bym nie czekała, Bo ryzykujesz infekcją której komplikacje mogą być bardzo groźne... Też miałam zabieg w 11tc, ale u mnie był pusty pęcherzyk...Czesc dziewczyny czy mogę do Was dołączyć? Wczoraj byłam na wizycie i okazało się,że serduszko przestało bić,ginka zobaczyła również obrzęk płodu to był 11tc ...to będzie już moja 3 strata tylko,że poprzednie to były puste jaja plodowedostałam skierowanie do szpitala,jednak nie chce tam iść,wolę poczekać w domu ...
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom