Marta1985@
Fanka BB :)
Kochana ja za Ciebie cały czas trzymam mocno kciukiI to jest dobre podejście Ja też wrzuciłam na luz, chociaż w szafce zapas 5 testów leży [emoji12][emoji23]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana ja za Ciebie cały czas trzymam mocno kciukiI to jest dobre podejście Ja też wrzuciłam na luz, chociaż w szafce zapas 5 testów leży [emoji12][emoji23]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie czasem ciężko to wychodzi dlatego właśnie szukam sobie trochę zajęć ☺zobaczymy co z tego będzie ☺Moze lepiej jest nie myśleć, nie obserwować ja tez staram się tak robić [emoji5] nie zawsze to wychodzi. Chorwacja fajna sprawa i fajnie że wyszło to spontanicznie [emoji5] powodzenia w staraniach [emoji8]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Najlepiej się czymś zająć chodź czasami nawet to nie pomaga [emoji4] ale myślę że trzeba przestać o tym intensywnie myśleć chodź w moim przypadku to trudne wyzwanie heh [emoji5]Dokładnie czasem ciężko to wychodzi dlatego właśnie szukam sobie trochę zajęć [emoji5]zobaczymy co z tego będzie [emoji5]
Z mężem śmiejemy się ze jak się uda to będzie wiadomo kto pilnuje dzieci na wakacjach i nie drinkuje [emoji5] a jak będzie innaczej to ja drinkuje najwięcej [emoji5][emoji5][emoji5]
A ja za Ciebie [emoji173][emoji110] I wszystkie nasze Staraczki [emoji110][emoji110][emoji110] W końcu nam się uda [emoji3]Kochana ja za Ciebie cały czas trzymam mocno kciuki [emoji110] [emoji5]
U mnie dziewczyny kolejny cykl starań rozpoczęty ☺ ale postanowiłam trochę odpuścić nie liczyć nie obserwować i niech będzie co ma być ☺ zarezerwowaliśmy ze znajomymi wakacje w Chorwacji w lipcu bez zastanowienia czy nie będę miała już brzuszka ,ale właśnie może tak i lepiej no i zapisalam sie na silownie ☺trzeba trochę wyluzować ☺☺☺
Kochana będą w końcu dwie kreseczki i dużo radości ☺☺☺napewno ☺U mnie też kolejny cykl rozpoczęty
Ahhh kolejny znów
Niby przyjemna sprawa:-)
Ale przyjemniejsze były by dwie kreski![]()
Lenka232323 w końcu los się do nas uśmiechnieJa dziś włączam Dupka i czekam na rozwój sytuacji. Nie robię sobie zbytnich nadziei, ale chciałabym żeby w końcu los się uśmiechnął do mnie po tym wszystkim co się wydarzyło w moim życiu... A ostatnio nie było to nic dobrego.
Dziś mam kiepski dzień, właśnie byłabym w połowie 17tc., ostatnio już rzadko o tym myślę, bardzo się staram, ale przychodzi samo.
Oj żeby były :-*Kochana będą w końcu dwie kreseczki i dużo radości ☺☺☺napewno ☺