Witam i potrzebuje szybko porady czy któraś z was ustalala płeć dziecka po poronieniu w Poznaniu Łodzi albo w innym miejscu ?
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja robiłam badania genetyczne w tym ustalalanie płci w Poznaniu. A co chcesz wiedzieć?Witam i potrzebuje szybko porady czy któraś z was ustalala płeć dziecka po poronieniu w Poznaniu Łodzi albo w innym miejscu ?
Wiesz, to nie jest do końca tak że stan psychiczny ma na to wpływ. Dla mnie podstawą było pochować dziecko. A tego bez pewności co do płci zrobić nie można. Stan psychiczny nie ma tu nic do rzeczy.Ja byłam w takim kiepskim stanie psychicznym, że nawet nie pomyślałam o tym żeby sprawdzić płeć.
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ustalam w Katowicach...jutro będzie wynikWitam i potrzebuje szybko porady czy któraś z was ustalala płeć dziecka po poronieniu w Poznaniu Łodzi albo w innym miejscu ?