Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Szkodawredna @ u mnie niestety dotarłatak jak od listopadowego poronienia miałam idealne cykle 30 dni, tak teraz 35. Myślę sobie, że może to był wynik ostatniego stresu i antybiotyków po wycięciu" ósemki..
No cóż..działamy dalej![]()
nie poddaję się
Niech @ się kończy i działamyKasia to nie takie znaczne rozregulowanie!Do dziela:*
Już sama nie wiemKasia to nie takie znaczne rozregulowanie!Do dziela:*
Dorcia tak czulam sie inaczej.Wstawalam w nocy siku a nigdy tak nie mam..sutki wrazliwsze(nie cale piersi)no i moj wykres temp byl bardzo ladnya Ty cos czujesz?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczynywłaśnie zaczęłam swoją przygodę z testami owulacyjnymi. Na których kompletnie się nie znam
nigdy nie robiłam ich. Dzisiaj jest mój 10 dc i wyszła taka leciutka kreska. Dwa dni temu badałam prolaktyne która podskoczyla ponad 30 i nadal mam brać leki. Trochę się zastanawiam co ta kreska znaczy bo myślałam że przez prolakyne nie będzie owulacji. Jak myślicie ? Dołączam zdjęcie i proszę o jakoś podpowiedź. Zobacz załącznik 800111
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
A moge przez to rozumieć że ze zaczynają się dni płodne? Czy jasna kreska nie oznacza że się zaczynają?To jeszcze nie jest pozytywny test owulacyjny. Pozytywny jest wtedy kiedy obie kreski są tak samo ciemne lub testowa ciemniejsza od kontrolnej. Mi tez zawsze blada druga kreska na testach owu wychodziła.