A byłaś z tym u lekarza? Albo się z nim kontaktowałaś?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A byłaś z tym u lekarza? Albo się z nim kontaktowałaś?
Nie byłam...wezmę luteine i będę obserwowaćA byłaś z tym u lekarza? Albo się z nim kontaktowałaś?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym chtba poszla do gin na twoim miejscuZnowu ten śluz z krwią..
Niby mało ale jednak...biorę luteine od jutra 3*1
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak nie przejdzie to w poniedziałek dzwonię do niegoJa bym chtba poszla do gin na twoim miejscu
Dorcia rzeczywiście niepokojące te plamienia, zwłaszcza że nie jest to jednorazowy incydent. Mnie ginekolog uczulał na to, że po stracie pierwsze dwa-trzy pierwsze cykle mogą być różne, ale plamienia czy krwawienia w środku cyklu proponował mimo wszystko skontrolować żeby upewnić się czy nie są spowodowane tym, że nie wszystko zostało oczyszczone. Oczywiście to może być nic, po prostu burza hormonalna-w końcu organizm musi do siebie dojść-ale mimo wszystko nie bagatelizowałabym tego, zwłaszcza jeśli przed stratą takie coś Ci się nie zdarzało![]()
Wytrwala ale Dorcia nawet nie wie jeszcze czy w ciazy jest
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Tym ze plamienia srodcyklowe nie są niczym naturalnym i powinno sie to konsultowac z lekarzem.Mhm. To czym się tak martwi?