Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no ale to przeciez moj najwiekszy skarb na tym swiecie, wiec panikuje jak cholera.
)Ani@k moja siostra niedawno badala prolaktyne wlasnie w 3-5 dc i miala 20 czegos (jednostek) i lekarz powiedzial, ze ok, do staran o ciaze nie moze przekraczac 20. W kazdym razie musiala byc wlasnie bardzo wczesnie, wypoczera i jak najmniej zestresowana, bo stres podnosi prolaktyne.
Ani@k za niskie TSH to nadczynność, a za wysokie to niedoczynność. Kobiety starające się o ciążę powinny być jak najbliżej przedziału 1,5-2, choć podane normy są szersze (górna granica to coś koło 4,2, ja miałam 3,89 i to już niedoczynność).
Czy słyszałaś o tym, że prolaktyna to hormon stresu? Czasami może być tak że nie będziesz na nic chora, a prolaktyna może być lekko podwyższona w związku ze stresem - jakim? Na przykład takim że chciałabyś być w ciąży a nie jesteś (dlatego kobietom radzi się aby "odpuściły"). Tak się czasami dzieje, że kobieta tak chce że się blokuje, bo się stresuje i hormon się wydziela. Życzę zatem aby wyniki były prawidłowe!
nie nie nie, po cioci to nic a nic nie ma haha, bo byłaby spokojna jak aniołek ;-)
a to diabeł wcielony
![]()
Dziewczyny bardzo sie boję dziś zrobiłam test i wyszły mocne krechy to moj 29 dc. Brzuszek mnie boli i to mnie martwi
Miała któras takie bóle na poczatku takie jak na @?
:-) BUZIAKI :*:*:*No Myszki torta nie widziałam , bo nie dostałam jak dotąd zaproszenia na boćka, więc porównać nie mogę ;-)

Przy naszym domku jest pomost, z ktorego wlasnie pozdrawiamwiecie co? Piekny ten nasz kraj!!! Czlowiek jezdzi nie wiadomo gdzie a pod nosem (haha! Jedynie 600km
) ma takie urocze miejsca...
Ewelka pewnie ze za granicami bywa taniej ale tez jak sie poszuka to i u nas jest ok.... nas (mnie i mojego S) pobyt z pelnym wyzywieniem serwowanym przez gospodarzy,5 noclegow w pokoju 2os, z wypitym piwkiem (caly pobyt stawialismy kreski na kartce) tam na podlasiu kosztowal 700pln... teraz tez fajnie sie zapowiada cenowo... gospodarz oddal nam caly 5 pokojowy domek za 150 za dobe,a jestesmy tu ze znajomymi i ich 9letnim synem wiec za dobe wyjdzie 30 za lepek
Moze nie sa to luksusy i drinki z palemka all inclusive - ale wole ta nasza wersje,ciekawsza![]()

do endo nie moge zadzwonic, bo co chwile chodze do innego cholera, bo zawsze awaryjnie, poza tym oni na telefon nic nie powiedza. Kurcze moglabym sama zaczac zamast 75 brac 50, ale nie wiem czy moge cholera. Jakos wytrzymam do czwartku i zapytam ginka.