• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
zafasolkowane dziewczynki ile po owu pobierałyście bete pierwszą (jeśli pobierałyście...) bo sie waham czy iść jutro czy jeszcze zaczekać...
Ja zazwyczaj w 11-12dpo robiłam pierwszą betę :)

@Millo na to wygląda że będzie parka :) a różnica wieku wszyscy właśnie mówią że fajna, zresztą sami tak planowaliśmy choć przyznam że mnie powoli zaczyna stresować ogrom pracy jaki się szykuje bo córcia ostatnio szaleje na maxa i oka z niej spuścić nie można ;)

Tylko że cykl miał 20 dni...myślisz czy nie będzie za późno?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę, że ten 20dniowy cykl mógł być u Ciebie wyjątkowo taki krótki, może bezowulacyjny albo owulacja bardzo wczesna. Bo pisałaś chyba że nie miałaś takich wcześniej? A jeśli okazałoby się, że jesteś świeżo po owulacji to też jest szansa że ginekolog to zobaczy, bo blisko po owulacji widoczny jest płyn z pękniętego pęcherzyka w zatoce Douglasa :) a podejrzewasz, że możesz już być po owulacji?
ja zawsze pierwszy monit miałam ok. 8-9 dc , a kolejny właśnie zazwyczaj 12-13 dc :)

reklama
Myślę, że ten 20dniowy cykl mógł być u Ciebie wyjątkowo taki krótki, może bezowulacyjny albo owulacja bardzo wczesna. Bo pisałaś chyba że nie miałaś takich wcześniej? A jeśli okazałoby się, że jesteś świeżo po owulacji to też jest szansa że ginekolog to zobaczy, bo blisko po owulacji widoczny jest płyn z pękniętego pęcherzyka w zatoce Douglasa :) a podejrzewasz, że możesz już być po owulacji?
ja zawsze pierwszy monit miałam ok. 8-9 dc , a kolejny właśnie zazwyczaj 12-13 dc :)
Właśnie myślę,że już po :) ale okej sprawdzimy to :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry