reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
zafasolkowane dziewczynki ile po owu pobierałyście bete pierwszą (jeśli pobierałyście...) bo sie waham czy iść jutro czy jeszcze zaczekać...
Ja zazwyczaj w 11-12dpo robiłam pierwszą betę :)

@Millo na to wygląda że będzie parka :) a różnica wieku wszyscy właśnie mówią że fajna, zresztą sami tak planowaliśmy choć przyznam że mnie powoli zaczyna stresować ogrom pracy jaki się szykuje bo córcia ostatnio szaleje na maxa i oka z niej spuścić nie można ;)

zrobię w takim razie w przyszłym tyg, nie bede o tym mysleć, nich sie dzieje wola nieba :D

Dorcia u mnie na 2 monitoringu (13dc) pechole pękly zaraz przed, nie chciały zaczekac na fotke :D

Tylko że cykl miał 20 dni...myślisz czy nie będzie za późno?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę, że ten 20dniowy cykl mógł być u Ciebie wyjątkowo taki krótki, może bezowulacyjny albo owulacja bardzo wczesna. Bo pisałaś chyba że nie miałaś takich wcześniej? A jeśli okazałoby się, że jesteś świeżo po owulacji to też jest szansa że ginekolog to zobaczy, bo blisko po owulacji widoczny jest płyn z pękniętego pęcherzyka w zatoce Douglasa :) a podejrzewasz, że możesz już być po owulacji?
ja zawsze pierwszy monit miałam ok. 8-9 dc , a kolejny właśnie zazwyczaj 12-13 dc :)

reklama
Myślę, że ten 20dniowy cykl mógł być u Ciebie wyjątkowo taki krótki, może bezowulacyjny albo owulacja bardzo wczesna. Bo pisałaś chyba że nie miałaś takich wcześniej? A jeśli okazałoby się, że jesteś świeżo po owulacji to też jest szansa że ginekolog to zobaczy, bo blisko po owulacji widoczny jest płyn z pękniętego pęcherzyka w zatoce Douglasa :) a podejrzewasz, że możesz już być po owulacji?
ja zawsze pierwszy monit miałam ok. 8-9 dc , a kolejny właśnie zazwyczaj 12-13 dc :)
Właśnie myślę,że już po :) ale okej sprawdzimy to :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry