xssenia
Fanka BB :)
15.04. Doktorek kazał mi po ost. monitoringu bete zrobić dzisiaj, ale coś mi sie to za wczesnie wydaje...A kiedy masz termin @??
miałam nie świrowac juz w tym cyklu i nie robić tych bet ale kurcze korci :-/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
15.04. Doktorek kazał mi po ost. monitoringu bete zrobić dzisiaj, ale coś mi sie to za wczesnie wydaje...A kiedy masz termin @??
Poczekaj jeszcze. Po co masz się stresowac.15.04. Doktorek kazał mi po ost. monitoringu bete zrobić dzisiaj, ale coś mi sie to za wczesnie wydaje...
miałam nie świrowac juz w tym cyklu i nie robić tych bet ale kurcze korci :-/
Ja zazwyczaj w 11-12dpo robiłam pierwszą betęzafasolkowane dziewczynki ile po owu pobierałyście bete pierwszą (jeśli pobierałyście...) bo sie waham czy iść jutro czy jeszcze zaczekać...
dobry dzień na ten monitmfifi04 monitoring zalatwilam idę w poniedziałek12 dc będzie
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko że cykl miał 20 dni...myślisz czy nie będzie za późno?dobry dzień na ten monit12dc to już może być bardzo blisko owu i powinien być widoczny pęcherzyk dominujący
![]()
Myślę, że ten 20dniowy cykl mógł być u Ciebie wyjątkowo taki krótki, może bezowulacyjny albo owulacja bardzo wczesna. Bo pisałaś chyba że nie miałaś takich wcześniej? A jeśli okazałoby się, że jesteś świeżo po owulacji to też jest szansa że ginekolog to zobaczy, bo blisko po owulacji widoczny jest płyn z pękniętego pęcherzyka w zatoce DouglasaTylko że cykl miał 20 dni...myślisz czy nie będzie za późno?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie myślę,że już poMyślę, że ten 20dniowy cykl mógł być u Ciebie wyjątkowo taki krótki, może bezowulacyjny albo owulacja bardzo wczesna. Bo pisałaś chyba że nie miałaś takich wcześniej? A jeśli okazałoby się, że jesteś świeżo po owulacji to też jest szansa że ginekolog to zobaczy, bo blisko po owulacji widoczny jest płyn z pękniętego pęcherzyka w zatoce Douglasaa podejrzewasz, że możesz już być po owulacji?
ja zawsze pierwszy monit miałam ok. 8-9 dc , a kolejny właśnie zazwyczaj 12-13 dc![]()