• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Natka:** Kochana dziekuje!No az w szoku ze roznica 2 dni sie zrobila jak powinna 5:p hihi

Dorcia Myszko moja:***dziekuje!

Tyle dobroci na tym forum ze az mi tak cieplo na sercu:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego mówiłam że nie warto trzymać się terminu z owulacji tylko normalnie OM :) bo na tym etapie dzieciątko malutkie więc wystarczy że nawet pół milimetra lekarz niedokładnie zmierzy i już może być nawet dzień lub dwa różnicy :) a zresztą do końca ciąży jeszcze może Ci się to wyrównać bo każde dziecko rośnie w swoim tempie :)

Miłego dnia dziewczyny :)

Ja miałam testować. Niestety 11 dpo beta 0 więc kolejny cykl psu w d..... 2 jajeczka piękne, wszystko jak w zegareczku, a tu nic :( Teraz chwila spokoju, bo wczoraj ryczałam jak bóbr. Dzisiaj wizyta u doktorka, nowy plan, a od wakacji myślimy o in vitro. W końcu zostanę mamą, tylko trochę inaczej.

Ja miałam testować. Niestety 11 dpo beta 0 więc kolejny cykl psu w d..... 2 jajeczka piękne, wszystko jak w zegareczku, a tu nic :( Teraz chwila spokoju, bo wczoraj ryczałam jak bóbr. Dzisiaj wizyta u doktorka, nowy plan, a od wakacji myślimy o in vitro. W końcu zostanę mamą, tylko trochę inaczej.
Kochana na pewno będziesz mama i to jest pewne :) niestety zawsze jest tak,gdy człowiek ma nadzieję to dupa z tego...
No właśnie mała kiedy testa robisz?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana nie tylko Ty.. [emoji20]
U mnie to już 8 miesiąc starań i nic .. :(
Rozumiem co czujesz bo czuje to samo. Nadzieja mnie już opuściła :(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nie rezygnuj. Jeśli nadal chcesz podejść do ciąży przy problemach z tarczycą, to skontaktuj się z Dietomat.pl. Wiele dziewczyn leczenie opiera także na diecie i właściwej suplementacji, dlatego Marta z dietomat może Tobie pomóc w zajściu w ciążę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry