justys0702
Fanka BB :)
Ja juz po wizycie. Na szczescie wszystko dobrze[emoji5]
Te bole to od ruchow i uciskow dziecka. Ulzylo mi[emoji5]
Te bole to od ruchow i uciskow dziecka. Ulzylo mi[emoji5]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No widzisz. Mowilismy Ci, ze wszystko bedzie w pozadku. Bardzo sie ciesze[emoji5] niech malensteo rosnie zdrowo[emoji5]Zobacz załącznik 802333Jestem przeszczesliwa!!Jestem w ciazy!!!Biło pieknie serduszko a pecherzyk sie zaokragli♡ Roznica 2 dni wedlug usg szok!!Nie wierze:*****Poplakalam sie tam)happy happy happy
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje[emoji173] widzisz a tak się bałaś[emoji7]Zobacz załącznik 802333Jestem przeszczesliwa!!Jestem w ciazy!!!Biło pieknie serduszko a pecherzyk sie zaokragli♡ Roznica 2 dni wedlug usg szok!!Nie wierze:*****Poplakalam sie tam)happy happy happy
gratulacje [emoji4]śliczna fasolka [emoji3]Zobacz załącznik 802333Jestem przeszczesliwa!!Jestem w ciazy!!!Biło pieknie serduszko a pecherzyk sie zaokragli♡ Roznica 2 dni wedlug usg szok!!Nie wierze:*****Poplakalam sie tam)happy happy happy
Nie denerwuj sie. Wszystko bedzie dobrze[emoji4]Jeny ja też jeszcze czekam i zaraz tu zwariuje z nerwów [emoji54] juz mi takie myśli do głowy przychodzą ze masakra [emoji54]
![]()