• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Przyszla franca malopwata...niech ja jasny uj strzeli...Nie da się wyłączyć myślenia o dziecku...Nie po tym co przeszłam 3 razy...to jest silniejsze ode mnie :( wszystko mnie wkurza...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dorcia współczuję [emoji53]
Nie poddawaj się i staraj się być dobrej myśli.Też nie potrafię o tym przestać myśleć wszystko się kręci od kilku miesięcy wokół dziecka i co miesiąc wielkie rozczarowanie po mieszane ze złością.Ilo dniowe masz teraz cykle?

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia współczuję [emoji53]
Nie poddawaj się i staraj się być dobrej myśli.Też nie potrafię o tym przestać myśleć wszystko się kręci od kilku miesięcy wokół dziecka i co miesiąc wielkie rozczarowanie po mieszane ze złością.Ilo dniowe masz teraz cykle?

Ten 23 miał poprzedni 20

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Cotangus reguluje cykl tylko tyle ,ze obniża też prolatyne i nie powinny go stosować osoby z niską prolatyna tylko bardziej wysoką poczytaj w necie.Jest bez recepty ,ale wiadomo lepiej z ginem konsultować, żeby sobie jeszcze nie zaszkodzić.

Dorcia przykro ze przyszla @ ty juz masz kolejna @ od poronienia a ja dopiero miałam jedną i to po 6 tygodniach zobaczymy czy teraz do mnie @ przyjdzie :( moze trzeba poczekac az sie wyreguluja te cykle po poronieniu i dopiero zacząć działać

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry