Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zanetka kup inny test dla porównania, jakiegos facella albo bobo testa zeby miec porownanie. i idz na bete.Oby tak było dziewczyny jak piszecie ☺ będę testowala dalej ☺
Znowu mam dziwne przeczucie że to żarty, jutro zrobię kolejny test i zobaczę co wyjdzie...dzięki kochane za wsparcieZanetka kup inny test dla porównania, jakiegos facella albo bobo testa zeby miec porownanie. i idz na bete.
mam nadzieje ze przetrzesz szlaki nasze i teraz bedzie wysyp kreseczek![]()
bedzie dobrze ! nie przyjmuje innej opcji do wiadomościZnowu mam dziwne przeczucie że to żarty, jutro zrobię kolejny test i zobaczę co wyjdzie...dzięki kochane za wsparcie
Kochana ja właśnie też zrobiłam test pozytywny. Ale jeszcze nie umiem się z niego cieszyćHej dziewczyny, podzielę się z wami moim przeżyciem
Wstałam dziś rano zmieRzylam temp 36.9 zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny, ale teraz pytanie czy się cieszyć bo w zeszłym miesiącu też miałam pozytywny test i nic z tego nie wyszlonie potrafię już się cieszyć z dwuch kresek
nie wiem co mam myśleć...za godzinę zrobię kolejny test bo mam ich sporo... beta możliwa jest dopiero w srode
całe święta modlilam się prosząc Boga o zdrową ciążę bo jestem już na skraju wyczerpania
nie wiem co z tego będzie...
Te kreski są wyrazne bardziej widoczne niż te w zeszłym miesiącu...