• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
@Zaaaneta ja tam widzę cień na teście ;) Polecam ci test z Rossmana CHECK&GO albo zwykły płytkowy doz z apteki.
Trzymam Kciuki :)
Witam nowe aniołkowe mamy, bardzo mi przykro :(
@90_natka cieszę się, że po połówkowym wszystko ok :)
Ja na połówkowe jestem już umówiona, ale dopiero na 26.05, a taką zwykła wizytę mam za tydzień w czwartek ;)

Zaaaneta a to nie są te testy z allegro? Dziewczyny pisały że one świrują, raz pokazują dwie kreski a raz nie :) kup najlepiej apteczny albo facelle i zrób od rana a w środę i tak leć na betę. Trzymam kciuki :)

Justys będzie dobrze, na pewno wszystko na połówkowym będzie prawidłowo-nie ma innej opcji :) a znasz już płeć? Czujesz ruchy? :) a te bóle to może być tak że macica się rozciąga i zaczyna "ćwiczyć" żeby przygotowywać organizm do porodu :)

Baslan to trzymam kciuki za czwartkową wizytę i później za połówkowe :) zresztą nie ma innej opcji jak tylko taka, że wszystko będzie dobrze! No ale w ogóle to ale ten czas leci że to już połowa się zbliża :)

reklama
Hej dziewczyny, podzielę się z wami moim przeżyciem
Wstałam dziś rano zmieRzylam temp 36.9 zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny, ale teraz pytanie czy się cieszyć bo w zeszłym miesiącu też miałam pozytywny test i nic z tego nie wyszlo:frown::frown: nie potrafię już się cieszyć z dwuch kresek :frown::frown: nie wiem co mam myśleć...za godzinę zrobię kolejny test bo mam ich sporo... beta możliwa jest dopiero w srode:frown: całe święta modlilam się prosząc Boga o zdrową ciążę bo jestem już na skraju wyczerpania :frown: nie wiem co z tego będzie...
Te kreski są wyrazne bardziej widoczne niż te w zeszłym miesiącu...
Kochana ja właśnie też zrobiłam test pozytywny. Ale jeszcze nie umiem się z niego cieszyć

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry