××Ewela××
Fanka BB :)
Gratuluję!! [emoji11] za dwie kreseczki [emoji5][emoji5][emoji173]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gratuluję!! [emoji11] za dwie kreseczki [emoji5][emoji5][emoji173]
Ja tez jeszcze jestem
To idziemy miej więcej tak samoJa tez jeszcze jestemnarazie to dopiero 9dc ale jestem dobrej myśli. Spytałam właśnie mojego M czy myśli ze się uda tym razem i odpowiedział ze pewnie. Jak on już w to wierzy to ja też
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie tez 9 :-) to razem probujemy w tym cykluJa tez jeszcze jestemnarazie to dopiero 9dc ale jestem dobrej myśli. Spytałam właśnie mojego M czy myśli ze się uda tym razem i odpowiedział ze pewnie. Jak on już w to wierzy to ja też
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Alunia a kiedy testujesz ? Ja czekam do srody rano jak @ nie przyjdzie [emoji6]Niby tak dla tego nie będę puki co szaleć z testami tylko za czekam cierpliwie.
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Też za czekam do środy cykle mam 28-31 dniowe. Chyba ,że mnie podkusi i zrobię wcześniej[emoji6].Chociaż objawy bardziej na @ wskazują.Jak tam u Ciebie jakieś objawy dziwne?Alunia a kiedy testujesz ? Ja czekam do srody rano jak @ nie przyjdzie [emoji6]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Alunia bola mnie tylko jajniki i nic poza tym a cykle mam 30-31 dniTeż za czekam do środy cykle mam 28-31 dniowe. Chyba ,że mnie podkusi i zrobię wcześniej[emoji6].Chociaż objawy bardziej na @ wskazują.Jak tam u Ciebie jakieś objawy dziwne?
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom