• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Gratuluję córeczki :)

Kasia łożyskiem się nie martw, na tym etapie bardzo często jest nisko i jest duża szansa że się podniesie wraz ze wzrostem macicy. Z tego co wiem to dopiero ok. 20 tyg można zacząć mówić o łożysku przodującym (to info potwierdzone przez trzech lekarzy :)) ja na pierwszych prenatalnych miałam łożysko nisko, teraz na połówkowym już jest wysoko :) więc spokojnie :) oczywiście uważać na siebie trzeba ale nie stresuj się bo jeszcze zapewne pójdzie do góry :)

Mfifi ja też widzę cień drugiej kreski :) trzymam kciuki i po cichu gratuluję :)
Dziekuje[emoji5]
Ja tez mam nisko lozysko i mam uwazac na siebie. Ale mam nadzieje, ze sie podniesie i bedzie wszystko dobrze.

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama
Dorcia nie jestes sama z Pyzunią jeszcze ja zostalam :(

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
No to jedziemy dalej :) być może nasz "pociąg" teraz się zatrzyma na odpowiedniej stacji :) @mfifi04 no to przyjdzie załóżyc Ci nowy wątek na styczeń :) jeśli by się udało w tym cyklu to na koniec stycznia u mnie:) także możesz mi tam w razie co trzymać miejsce :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

No to jedziemy dalej :) być może nasz "pociąg" teraz się zatrzyma na odpowiedniej stacji :) @mfifi04 no to przyjdzie załóżyc Ci nowy wątek na styczeń :) jeśli by się udało w tym cyklu to na koniec stycznia u mnie:) także możesz mi tam w razie co trzymać miejsce :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Poczekam aż ktoś założy wątek;) dobrze trzymam tobie miejsce;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry