××Ewela××
Fanka BB :)
Ojej może dlatego że nie z porannego moczu. Masz testy z allegro? Czy z apteki ? Jeśli z allegro to kup z aptekiNie no zesz kur.....negatywnyjaja sobie robią ze mnie te testy
![]()
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ojej może dlatego że nie z porannego moczu. Masz testy z allegro? Czy z apteki ? Jeśli z allegro to kup z aptekiNie no zesz kur.....negatywnyjaja sobie robią ze mnie te testy
![]()
Mam taką nadzieję że to przez przemęczenie bo zaszalalam z tym sprzątaniem [emoji54] jestem teraz sama z córcia i ciężko z tym odpoczywaniem ale staram się jak najwięcej leżakowac [emoji5]Marta spokojnie, myślę że to może przez przemęczenie mówiłaś że sprzatalas, odpoczywaj dużo [emoji11] i się nie denerwuj. Napewno jest wszystko dobrze. Trzymam za Was kciuki [emoji110][emoji110] i zeby poniedziałkowa wizyta u lekarza Cię uspokoiła [emoji173]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Uda się napewno [emoji4] za kilka mięsiecy będziesz nam pokazywała zdjecia dzidziusia [emoji9] trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110]Mam taką nadzieję że to przez przemęczenie bo zaszalalam z tym sprzątaniem [emoji54] jestem teraz sama z córcia i ciężko z tym odpoczywaniem ale staram się jak najwięcej leżakowac [emoji5]
Kurcze dziewczyny jak ja bardzo pragnę utrzymać ta ciaze i urodzić zdrowego dzidziusia [emoji5]trzymajcie kciuki żeby mi się udało [emoji5][emoji110]
![]()
To fajnie, ze juz czujesz[emoji5]Ruchy czuję już od 2 tygodni [emoji4] Są delikatne Ale z dnia na dzień coraz silniejsze [emoji4] W pierwszej ciąży poczułam w 15tc, Teraz w 12tc [emoji4]
![]()
Żaneta trzymam mocno kciuki [emoji110]Ewela mam z allegro zamówiłam 20 i tak robię sobie co miesiąc po parę[emoji5] ale w pon muszę kupić w aptece bo szału dostanę, mam dopiero 22dc i cały czas nadziejenie wiem czy przez te torbiele mi się kiedyś uda...okropne uczucie
![]()
Jeszcze nie, dowiem się za 2-3 tygodnie, choć mam silne przeczucie że to dziewczynka [emoji173]To fajnie, ze juz czujesz[emoji5]
Wiesz kogo nosisz pod sercem?
![]()
Ja zaraz po owulacji potwierdzonej przez gin brałam luteine 2×1 dziennie.Ja dziś też przy okazji wizyty w Rosmanie kupiłam testy ,ale zrobię dopiero w środę jak @ się nie pojawi. Od kilku dni mnie boli jajnik i brzuch jak na okres więc podejrzewam ,ze znowu lipa i @ przyjdzie na dniach.
@mfifi04 objawy obiecujące [emoji4] oby były grube krechy. Bierzesz coś na podtrzymanie jakas luteine ,albo dupka?
Ja chyba po małpie pójdę coś wyrzebram ,żeby od razu od dwóch kresek dmuchać na zimno.
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
To obstawa jest teraz tylko 2 kreskiJa zaraz po owulacji potwierdzonej przez gin brałam luteine 2×1 dziennie.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom