• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Miałam tak we wrześniu, ostry ból w środku nocy, następnego dnia plamienie i to właśnie było to [emoji4] Odrazu wiedziałam że jestem w ciąży choć żadnych objawów jeszcze nie było [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Dokładnie tak samo. Obudził mnie straszny ból w nocy trwał tylko chwile. A plamienie długo trwało u ciebie? Wybacz że tak dopytuje

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasienka wkoncu się pokazałas [emoji5] co tam u Was ? Ja się znowu martwię wczoraj bo intensywnym sprzątaniu znowu pokazała mi się krew [emoji22] dzisjaj na szczęście już nie ma ale stres został tym bardziej ze nie mam możliwości wybrać się na IP bo jestem sama z córcia mąż za granicą a rodzinka wyjechała wiec kompletnie nie mam jej z kim zostawić [emoji54] zostało mi wierzyć że będzie dobrze i czekać do poniedziałku bo rano jadę odrazu do szpitala.

xnw4s65gte9hv7ri.png
Zaglądam tu codziennie tylko nie bardzo miałam czas się udzielać-ledwo ogarniam wątek październikowy [emoji16] Czuję się bardzo dobrze, rośniemy a Maluszek szaleje w brzuszku, już codziennie czuję ruchy [emoji173] Usg prenatalne wyszło bardzo dobrze, Mamy juz ok 7cm [emoji16] Często tez słucham serduszka detektorem- to mnie bardzo uspokaja [emoji4] Ale niestety mam łożysko przodujące przez co trochę stresu jest... Niby plamień żadnych nie mam Ale muszę uważać na siebie, zero dźwigania i współżycia [emoji6]
A jak Ty się czujesz? Zdiagnozowali Ci skąd te plamienia? Odpoczywaj dużo, bierz leki i wszystko będzie dobrze- ważne że to tylko chwilowe krwawienie...

w57v3e3kdnfl41ek.png

Dokładnie tak samo. Obudził mnie straszny ból w nocy trwał tylko chwile. A plamienie długo trwało u ciebie? Wybacz że tak dopytuje

W zasadzie jeden dzień, ale podobno może trwać dłużej... Wtedy test pozytywny wyszedł mi 3 dni przed terminem @... Tym razem nie miałam już takich objawów a test wyszedł 5 dni przed @ [emoji4]
Myślę że możesz być dobrej myśli, tymbardziej że test już raz wyszedł, a bez powodu druga kreska się nie pojawia [emoji16] Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

w57v3e3kdnfl41ek.png

W zasadzie jeden dzień, ale podobno może trwać dłużej... Wtedy test pozytywny wyszedł mi 3 dni przed terminem @... Tym razem nie miałam już takich objawów a test wyszedł 5 dni przed @ [emoji4]
Myślę że możesz być dobrej myśli, tymbardziej że test już raz wyszedł, a bez powodu druga kreska się nie pojawia [emoji16] Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Właśnie. Bardzo się denerwuje. Idę dziś do pracy wiec nie będę tak o tym myśleć. Cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze. Rośnijcie zdrowo. Uważaj na siebie[emoji2] i maluszka[emoji188]

Właśnie. Bardzo się denerwuje. Idę dziś do pracy wiec nie będę tak o tym myśleć. Cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze. Rośnijcie zdrowo. Uważaj na siebie[emoji2] i maluszka[emoji188]

A nie możesz podskoczyć do laboratorium na betę? U mnie w szpitalu jest całą dobę czynne i jak się ładnie uśmiechniesz to nawet w weekend zrobią [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Zaglądam tu codziennie tylko nie bardzo miałam czas się udzielać-ledwo ogarniam wątek październikowy [emoji16] Czuję się bardzo dobrze, rośniemy a Maluszek szaleje w brzuszku, już codziennie czuję ruchy [emoji173] Usg prenatalne wyszło bardzo dobrze, Mamy juz ok 7cm [emoji16] Często tez słucham serduszka detektorem- to mnie bardzo uspokaja [emoji4] Ale niestety mam łożysko przodujące przez co trochę stresu jest... Niby plamień żadnych nie mam Ale muszę uważać na siebie, zero dźwigania i współżycia [emoji6]
A jak Ty się czujesz? Zdiagnozowali Ci skąd te plamienia? Odpoczywaj dużo, bierz leki i wszystko będzie dobrze- ważne że to tylko chwilowe krwawienie...

w57v3e3kdnfl41ek.png
Tak wczesnie czujesz ruchy?

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama

w57v3e3kdnfl41ek.png
To bardzo się ciesze ze u Was wszystko super niech maluszek dalej zdrowo rośnie [emoji5]
Nie wiadomo z kat te plamienia byłam u lekarza dwa tygodnie temu i było ok a teraz coraz bardziej się obawiam ze historia się powtórzy i strasznie się tego boje być może nie jest mi dane mieć drugie dziecko, już sama nie wiem [emoji22]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry