• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Współczuję kochana.. ja też czuje że zaczynam tracić głos. Swojego czasu dość często traciłam głos, ale od dłuższego czasu było dobrze, a od wczoraj coś czuje.. eh pogoda marna i to wszystko przez to.

Mnie ogólnie dziś słaby nastrój złapał, moja ciostra cioteczna ma córeczkę bardzo fajna lubię sie z nią bawić moi rodzice też ja uwielbiają.. Chciałabym mieć takiego swojego skarbka eh..

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem Ciebie[emoji17] mam tylko nadzieję że i do nas zapuka takie małe szczęście[emoji7] ogólnie też mam dzisiaj doła. Byłam rano w pracy( na szczęście maż ze Mna pojechał bo bez niego bym tam siedziała i ryczała) nawet ciężko było Mi się skupić na pracy. Czasami też przychodzą do Mnie takie dni,że nie wierzę w to, że kiedyś jeszcze zobaczę te dwie upragnione kreski i zawita do Mnie szczęście, że może nie zasługuje na nie i dlatego zostało Mi odebrane [emoji29][emoji29][emoji29]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rozumiem Ciebie[emoji17] mam tylko nadzieję że i do nas zapuka takie małe szczęście[emoji7] ogólnie też mam dzisiaj doła. Byłam rano w pracy( na szczęście maż ze Mna pojechał bo bez niego bym tam siedziała i ryczała) nawet ciężko było Mi się skupić na pracy. Czasami też przychodzą do Mnie takie dni,że nie wierzę w to, że kiedyś jeszcze zobaczę te dwie upragnione kreski i zawita do Mnie szczęście, że może nie zasługuje na nie i dlatego zostało Mi odebrane [emoji29][emoji29][emoji29]

Zasługujesz kochana [emoji173] i napewno niedługo Ciebie i nas wszystkie to spotka. Niestety musimy tyle wycierpiec.. niektóre osoby się nie starają i zachodzą w ciążę a my.. chyba musimy być cierpliwe chodź uważam że z biegiem czasu to jest cholernie ciężkie.
Ile czasu się już staracie ?
Ja w tym miesiącu trochę wszystko olalam nie wchodzę na kolendarzyk nie patrzę staram się nie myśleć wiem że @ przyjdzie tak jak zawsze.. aj ten dzisiejszy humor

Zasługujesz kochana [emoji173] i napewno niedługo Ciebie i nas wszystkie to spotka. Niestety musimy tyle wycierpiec.. niektóre osoby się nie starają i zachodzą w ciążę a my.. chyba musimy być cierpliwe chodź uważam że z biegiem czasu to jest cholernie ciężkie.
Ile czasu się już staracie ?
Ja w tym miesiącu trochę wszystko olalam nie wchodzę na kolendarzyk nie patrzę staram się nie myśleć wiem że @ przyjdzie tak jak zawsze.. aj ten dzisiejszy humor

Ogólnie nie zabezpieczamy się od 8lat. Ale nie mogę powiedzieć, że regularnie współżyliśmy, bo była to raczej pogoń za pracą i za pieniędzmi. Także tak konkretnie to staramy się od jakiś 3lat. 5lat temu mój mąż wyjechał do niemiec po roku pojechałam do niego. I wtedy tak zaczęliśmy konkretnie o tym myśleć. A Wy jal długo??

@AnetaManiak uszy do góry :) ja średnio co tydzień mam taki humor...a ból gardła już od tygodnia mnie trzyma,gil z nosa po pas i wszystko boli :( mój mąż dwa tygodnie na antybiotyku był więc też nie mam nawet cienia nadziei na pozytyw :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
U Mnie to akurat Ja jestem bardziej chorowita a Mój mąż raczej okaz zdrowia. A jeżeli chodzi o wyniki to ze Mną wszystko w porządku a z mężem nie jest dobrze i bądź Ty człowieku mądry

Ogólnie nie zabezpieczamy się od 8lat. Ale nie mogę powiedzieć, że regularnie współżyliśmy, bo była to raczej pogoń za pracą i za pieniędzmi. Także tak konkretnie to staramy się od jakiś 3lat. 5lat temu mój mąż wyjechał do niemiec po roku pojechałam do niego. I wtedy tak zaczęliśmy konkretnie o tym myśleć. A Wy jal długo??

My od sierpnia.. ponad 9 miesięcy niestety..

Ale od sierpnia to po poronieniu??? Czy od sierpnia tak ogólnie??? Sorki za wnikliwość. Bo Ja jestem dopiero 3tyg po poronieniu.

W lipcu poroniłam, byłam u lekarza nie kazał czekać na @ tylko od razu się starać. I od sierpnia zaczęliśmy się starać do tej pory nic z tego nie wyszło biorę leki na prolaktyne bo mam wysoka. Pytaj o wszystko po to tu jesteśmy :)

reklama
W lipcu poroniłam, byłam u lekarza nie kazał czekać na @ tylko od razu się starać. I od sierpnia zaczęliśmy się starać do tej pory nic z tego nie wyszło biorę leki na prolaktyne bo mam wysoka. Pytaj o wszystko po to tu jesteśmy :)

U Mnie lekarz też nie kazał czekać. U Mnie wyniki w porządku tylko z mężem gorzej [emoji52]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry