myszka2829
Fanka BB :)
tez mam takie odczucia... wlasciwie to sie juz pogubilam w tym wszystkim
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czesc dziewczynki:-)
No i tak... W zwiazku z dyskusja o obowiazku szczepien musze powiedziec, ze im wiecej czytam o wynalazkach typu 3w1, 5w1 itd. tym mniej jestem juz taka pewna... Musze tez przyznac, ze zwatpilam i jesli zajde bede miala nielada problem z dokonaniem wyboru... Ten swiat oszalal do reszty... nie wiem co gorsze zycie w nieswiadomosci, czy swiadomosc, ze lekarze i reszta zamiast pomagac... szkodza. Choc jak przypomne sobie porod to odpowiedz jest prosta... Boze zatrzymaj swiat, ja wysiadam... jedna wielka mafia, az dziwne, ze jeszcze nie puscili na rynek szczepionki na aids (choc cos gdzies obilo mi sie o uszy, ze maja)
czlowiek rodzi sie i umiera glupi...
Nanu Twoja reakcja byla calkiem normalna, to wciaz swieza rana... Jakbys sie cofnela ze dwie strony u nas to zobaczysz jak na mnie dziala brak wyobrazni rodzicow i sady rodem ze sredniowiecza ( edycja.zaczynam sie zastanawiac czy to moje poglady nie sa zacofane) nie poparte dowodami, a jedynie na skrajnych przypadkach. Dalej nie rozumiem i az sie we mnie gotuje jak mozna nieszczepic dzieci... Zamiast walczyc o wycofanie felernej szczepionki, ludzie chca walczyc z obowiazkiem szczepienia... w efekcie nie wywalcza nic...

. Ostatni tydzień mojej służby nad siostrzenicą,w tym tygodniu gorzej bo siostra będzie w pracy od 7;30 do 15;30 
normalnie się zachlastam. Ale na szczęście mała dużo śpi po 2-3h pewnie też przez pogodę, byłam wczoraj oddać krew na wyniki
i jak usłyszałam rachunek do zapłaty to aż mi się wpieniła 

230 zł ... chyba oszaleli = niestety muszę znaleźć inne tańsze labo bo mnie na te nie stać, za tydzień pójdę już u mnie pobrać krew na TSH i FT4. Wyniki są, ale nie wszystkie - na igG i igM poczekam z 5 dni roboczych no i grupę krwi muszę odebrać osobiście. Na stronce tylko prolaktyna-18,43 i anty-TPO wynik 0.00
to chyba dobrze, albo nie ma wyniku ale to raczej nie wyświetlili by tego na stronce. No i jedna dobra wiadomość to mama przyjedzie w czwartek bo ona jest moją zmienniczką to już z górki i w piątek uciekam do domku Pati nie wiem dlaczego trudno Ci uwierzyc, ze ktos potrfi sie przyznac publicznie do zwatpienia czy blednej oceny sytuacji.
Moj syn byl szczepiony na wszystko z wyjatkiem (rok temu kiedy byl w pl) jakas nowa szczepionka (kilku skladnikowa i cena 150,) ale na co nie uzyskalam odp. (tatus byl z mlodym u lekarza, bo chcialam morfologie zeby zrobili a do pl pojechal sam) poniewaz mlody jakis blady mi sie wydawal... powiedzialam, ze ewentualnie w wakacje, bo najpierw chce znac wyniki... Czytajac wieczorem watek o szczepieniach (wraz ze wszystkimi atykulami zalaczonymi) przypomniala mi sie ta akcja z zeszlego roku i zwatpilam.
Fakt mam ciety jezyk gdy trzeba, potrafie byc zlosliwa czasem do bolu, ale potrafie sie tez przyznac do bledu.