Dziewczynki po płukaniu rumiankiem jest mi trochę lżej, ale coś obserwuję że ósemka dolna po drugiej stronie (także akurat wyrżnięta jak dotąd na 3/4) chyba też zaczyna się przedostawać na zewnętrzną

... dzisiaj jeszcze powalczę z rumiankiem, jutro kupię maść taką jak pisała Myszka, a w poniedziałek umówię się do dentysty.
Myszka2829 może MartOosi przyda się odpoczynek od komputerka, może potrzebuje trochę spauzować od wszelkiego forum, a jak to to dobrze, niech się wyluzuje troszkę i może dzięki temu wyciszy.
Tiutienka witam Ciebie i zapalam
[*] dla Twojego Aniołka.
Jeżeli staraliście się o nową ciążę, ja zrobiłabym jutro z porannego moczu teścik ciążowy, aby wiedzieć czy zaczyna się nowa ciąża czy też nadciąga @. Jeżeli będzie druga kreseczka, niezwłocznie umawiałabym się do ginekologa na wizytę, jest prawdopodobieństwo że wtedy trzeba będzie leżeć i brać leki na podtrzymanie, ja tak miałam - przeleżałam dużą część pierwszego trymestru i brałam leki na podtrzymanie bo plamiłam ale na szczęście już jest wszystko ok.
Jeżeli drugiej kreseczki nie będzie, najprawdopodobniej nadciąga @, wtedy obserwuj co się dzieje dalej.