reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

Hej jestem tu nowa :)

Mam takie pytanie może któras z Was miała podobny problem otóż:
W kwietniu miałam zabieg łyżeczkowania w 10tc powód obumarcie płodu. po 6 tyg dokładnie 9 czerwca dostałam okres był dośc obfity i bolesny, dzisiaj mam 29 dc i powinnam dostać normalną miesiączkę a dostałam brązowych plamień w pracy teraz jak trochę poleżałam to nic nie mam dodam równiez że wczoraj wieczorem po pracy miałam lekko różowe upławy i nie wiem co o tym wszystkim myśleć, bo szczerze powiem że bardziej liczyłam na kolejną ciążę i tak też się czułam, czy może któraś z Was miała podobną sytuację i mi pomoże rozwiać wątpliwości?

reklama
Witaj Anila:happy2:
Tiutienka no coz...my lekarzami nie jestesmy, sa dwa wyjscia: albo zaczyna sie okres, albo nie. Mysle, ze musisz cierpliwie poczekac az sie rozkreci w jedna lub druga strone. mozesz jeszcze zrobic sikacza.

byłam jeszcze przed pierwszą miesiączką po zabiegu i mówiła mi że wszystko ładnie się zagoiło i wróciło do narmy i badanie histop. tez ok nie było żadnych nie prawidłowości

byłam jeszcze przed pierwszą miesiączką po zabiegu i mówiła mi że wszystko ładnie się zagoiło i wróciło do narmy i badanie histop. tez ok nie było żadnych nie prawidłowości

tym bardziej nalezy poczekac. Nasz organizm jest sprytny, ale nie az tak.....zanim sie zorientuje, ze jest w ciazy mija troche, a potem jak juz nie jest, tez musi sie do tego jakos przyzwyczaic. daj sobie troche czasu i nie stresuj sie, bo to nie pomaga. Jak dlugie mialas cykle przed ciaza? regularne?

Tiutienka to w takim razie zycze cierpliwosci. Choc jak do jutra nic sie nie rozkreci to sprobuj zrobic sikacza i koniecznie daj nam znac!! Na innych watkach sa dziewczyny, ktorym plamienie zwiastowalo dobra nowine:happy:

Ja juz po kuchni, chlopaki nakarmione to moge sobie zrobic relaks z Wami kochane:-)
Witaj Tiutienka jak Gatto pisala albo cierpliwie czekaj na rozkrecenie albo zrob bete z sikacza moze wyjsc blad, bo to dosc wczesnie i moze lapac poziom z poprzedniej ciazy.

reklama
Patrz cholibka tak sie skupiam na tym "pisaniu ze zrozumieniem" , ze czytanie mi umknelo... Od kwietnia powinno zjechac
Rob sikacza i daj znac;-)

A gdzie Martusia przepadla, miala odpuscic "marcowki" a nie nas... nastepna ucieka zamiast ganiac...ehh

Ostatnia edycja:
Do góry